Haberler

Akrabam deyip evine aldığı sütçüyle birlikte oldu, ilişkiden olan çocuğu kocasının nüfusuna geçirdi

Güncelleme:

Televizyon ekranlarında yine akıl almaz bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Bir televizyon programında Berkan isimli vatandaş, eşinin 'akrabam' diye tanıtarak eve çağırdığı sevgilisi ile yüzleşince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Televizyon ekranlarında yaşanan bir olay daha öğrenenleri şok etti. Bir televizyon programında ortaya çıkan olayda Berkan isimli vatandaş, eşinin 'akrabam' diye tanıtarak eve çağırdığı sevgilisi ile yüzleşince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

BİR SÜRE BİRLİKTE YAŞADIKLARINI İTİRAF ETTİ

Mağdur olduğunu ifade eden Berkan isimli kişi eşi Mihriban'ın uzaktan akrabası olarak tanıttığı Ferhat'ın bir süre kendilerinde kalması için yanına çağırdığını söyledi. Berkan, eşi ve Ferhat'ın hareketlerinden şüphelenip olayı biraz araştırınca Ferhat'ın, eşi Mihriban'ın akrabası değil sevgilisi olduğunu öğrendiğini söyledi.

MAHALLEDE SÜT SATARKEN TANIŞMIŞLAR

Eşiyle evlendikten sonra çocuk sahibi olduğunu söyleyen Berkan, daha sonra çocuğun kendisinden değil, Ferhat'tan olduğunu öğrendiğini anlattı. Canlı yayına bağlanan Ferhat ise, daha önce sütçülük yaptığını, Mihriban ile mahallede süt satarken tanıştığını ve daha sonra birlikte olduklarını iddia etti.

BARIŞMA TEKLİFİ ETTİ

4 ay boyunca Ferhat ile kaçan eşi ve çocuğundan haber alamayan Berkan, savcılığa başvurmasının ardından Mihriban'ın kendisine ulaşarak barışma teklif ettiğini söyledi. Ferhat ise Mihriban'a ve çocuğa sahip çıkacağını ifade ederek, Berkan ile Mihriban'ın boşanma davasının sonuçlanmasının beklediğini söyledi. İkili karşılıklı suçlamalarda bulunurken çocuğun ise devlet yurdunda kaldığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Fulya Öztürk Haberler

500

Yorumlar (15)

Bulent :

Ahlak avrupa'da.ahlaksuzlık Ortadoğu toplumlarında

178
53
yanıtYanıtla
Selçuk Özkan:

Tam tersi bütün ahlaksızlığın kaynağı batı toplumu.batı hayranlığını yüzünden bize de geçti.

yanıt3
yanıt0
Kurt bey:

Ne iciyorsun.

yanıt5
yanıt4
Unknown 123:

Eeee kolaymi Avrupa birligeine girmek,ha gayret

137
78
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ARTIK BU GIBI OLAYLAR BIR COK TV KANALINA REYTING GETIRIYOR BAZI BEYINLERDE NORMAL ILISKILER GIBI KABUL GÖRÜYOR RTÜK ARTIK MUHALIF KANALLARLA UGRASMAYI BIRAKIP AILE BIRLIGINE VE KUTSALLIGINA MILLI DEGERLERIMIZE GENEL KÜLTÜRÜMÜZE GELECEK NESLIMIZE ZARAR VEREN BU GIBI TV PROGRAMLARINA EL ATSA ASLI GÖREVINE DÖNMÜS OLMAZMI?

148
8
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Toplum yapısını bozmak için çok uğraştılar başarıılı da oluyorlar. günümüzde amerikan kolajleri frannsız kolejleri çocuklara Türklüğü unutturup kendi kültürlerini aşılıyor...

76
32
yanıtYanıtla
İDRİS ÇELİK:

Ahlak diye bir şey kalmamış çırılçıplak dışarı çıkıyor insanlar çok günahtır doğru düzgün giyinilirse edepli çok daha iyi olur

71
28
yanıtYanıtla
Beyaz Eşekli Prens:

Yuh be sütçüyle heee ?

54
6
yanıtYanıtla
Hakan Denizmen:

Cem Yılmaz demişti ya " Süt istermisiniz " yine sütçü derler ya süt gibi çocuk valla doğru espri

5
13
yanıtYanıtla
Rasim Hayirsever :

sözün bittigi yer...ülkemiz yildirim hizi ile ucurumdan asagi düsüyor.....

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title