Haberler

Akkuyu Ngs'den Gülnar'da İftar Sofrası

Akkuyu Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Gülnar ve Büyükeceli’de düzenlenen iftar programlarında 2 bine yakın kişi bir araya geldi.

Akkuyu Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Gülnar ve Büyükeceli'de düzenlenen iftar programlarında 2 bine yakın kişi bir araya geldi.

Gülnar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde dün akşam düzenlenen iftar programına Gülnar Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Ahmet Günel, Akkuyu Elektrik Üretim A.Ş. Devlet İlişkileri Müdürü Tahir Agayev, Akkuyu Elektrik Üretim A.Ş. Mersin Bilgilendirme Merkezi Müdürü Faruk Uzel ve Büyükeceli Bilgilendirme Merkezi Müdürü Eyüp Lütfi Sarıcı, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarıcı, programın açılışında yaptığı konuşmada yöre halkıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, programa katılan Gülnarlılara teşekkür etti. Sarıcı, Akkuyu NGS'nin Türkiye'ye ve bölgeye yapacağı ekonomik katkıları hatırlatarak, "Sizlerle sosyal etkinliklerde de bir araya gelmek bizim için mutluluk kaynağı" dedi.

Yapılan duaların ardından iftar yemeği tasavvuf müziği ve Hacivat - Karagöz gösterisi eşliğinde devam etti. Çocukların da unutulmadığı iftar programında palyaço gösterisi, eğlenceli animasyonlar ve geleneksel macun, pamuk şeker ikramları da yer aldı.

BÜYÜKECELİ İFTARINA DA İLGİ YOĞUNDU

Büyükeceli İlköğretim Okulu'nda düzenlenen iftar programında ise 600'ü aşkın kişi aynı sofrada buluştu. Programın açılış konuşmasını yapan Akkuyu Elektrik Üretim A.Ş. Büyükeceli Bilgilendirme Merkezi Müdürü Sarıcı, bu tür birlikteliklerin devamını dileyerek bölge halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Günel Büyükeceli Mersin Gülnar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title