Haberler

"Sivil Öldürecek Olsak Cihangir'den Başlarız" Diyen Akit TV Sunucusunun 4,5 Yıl Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

Sunuculuğunu yaptığı programda "Sivil öldürecek olsak Etiler'den, Cihangir'den, Nişantaşı'ndan başlarız" diyen Akit TV sunucusunun 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında kullandığı ifadeler üzerine sunucu Ahmet Keser'in "Basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan cezalandırılması istendi.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin iki ayrı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmayı tamamladı.

4,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Başsavcılık, Keser hakkında, "basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle iddianame hazırladı.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul etti. Sanık Ahmet Keser'in yargılanmasına, ilerleyen günlerde başlanacak.

NE DEMİŞTİ?

Akit TV sunucusu Ahmet Keser, ''Afrin'de sivil ölüm'' iddialarına tepki gösterirken "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) var'' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Küçükçekmece Ahmet Keser Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (99)

gercek:

eğer muhalif bir haber kanalında olsaydı kanal çoktan kapanmış adam mu-ebet yemişti ama gel gör ki birşey yok

22
8
yanıtYanıtla
...:

BENCE BU YARATİK İDAM EDİLMELİ

15
13
yanıtYanıtla
elif:

seni idam etsinler adam hainlere laf saydırdı herkes üstüne aldı

yanıt1
yanıt0
Abdulhamid:

Ağzına sağlık, güzel söylemiş. Böyle koşmakta ne sakınca var? Siz gidin Kemalistleri toplayın. Allah bu zulm edenlerin cezasını elbette verecek.

11
17
yanıtYanıtla
d:

ülkeyi maffetti bunun gibler

20
8
yanıtYanıtla
Kara cahil:

Yanlış bişey dememiş ki adam. Kanı bozuk çok o taraflarda. Sözüm ona ilerici aydın çağdaş vatandaşlarımız. Tabi yersen Allahın cahilleri..her şeyi bildiğini iddia edip aslında bir halt bilmeyen hayat nedir memleket meselesi nedir bilmeyen milletinden dininden kültüründen nefret eden canlı varlıklar topluluğu yaşar o taraflarda.

9
18
yanıtYanıtla
adanalı:

yazdıklarının hepsi cahilliğin cürreti. kıt akıllı zihniyet eziksiniz kişilik ezikliği var. yazıdaki konulara bak bütün konuları sen düşünüp hallediyorsun sanki. çatal kaşık kullanmasını bilmeyen laf olsun diye yazı yazmış. kültür kültür kültür. olmayınca olmuyor malesef. eleştiri diye yazdığın yazı bile vahşet içeriyor. bir kağıt al kendinde gerçekten olanları ve olmayanları yaz ama gerçekten, yazının sonunda intahar etme ihtimalin yüksek çünkü boş sun bomboş. . . . .

yanıt3
yanıt1
MERSİN''Lİ:

ADANALI kardeş , bunlar akıllarını kiraya vermiş kişiler, bunlarda olan yok ki , olmayanla yazılır mı?

yanıt0
yanıt1
Serbest kalsın:

Ben bu adama kefilim var mı lenn

12
15
yanıtYanıtla
ahmed:

ülkeyi talan eden bölmek isteyen ülkeyi batıya yem etmek isteyen din düşmani müslüman düşmanı çapulculara bu söz az bile...

11
16
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title