Haberler

Akıncılar Kavun Festivali İptal Edildi

Sivas'ın Akıncılar İlçesinde Bu Yıl 13'ncüsü Yapılacak Akıncılar Kavun Festivali, Festivalin Organize Başkanı Mehmet Ünal Doğan'ın Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu İptal Edildi.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde bu yıl 13'ncüsü yapılacak Akıncılar Kavun Festivali, festivalin organize başkanı Mehmet Ünal Doğan'ın geçirdiği trafik kazası sonucu iptal edildi.

Hafta sonu yapılacak Akıncılar Kavun Festivali'ne katılmak üzere İstanbul'dan Sivas'a gelen festivalin organize başkanı Murat Yaşlıları Hizmet Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Ünal Doğan'ın kullandığı 34 MHD 39 plakalı otomobil, Tokat'ın Reşadiye İlçesi yakınlarında bir kamyonla çarpıştı.

Kazada Doğan ile otomobilde bulunan Uğur Minnetoğlu yaralandı. Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ünal Doğan ilk müdahalenin ardından Tokat'a sevk edildi. Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Doğan'ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Bu arada kaza sonrasında festival tertip komitesinin toplantı yaparak festivali iptal ettikleri öğrenildi.

(SY-İG-MÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title