Haberler

Akıncı 'Güneş' kimdir? Akıncı dizisi Güneş (Hira Koyuncuoğlu) kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Akıncı'ya yeni oyuncu katıldı. Diziye yeni katılan oyunculardan birisi Hira Koyuncuoğlu'dur. Peki Güneş karakterini canlandıran Hira Koyuncuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Detaylar haberimizde.

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler ve Tolga Tekin yer alan Akıncı dizisine hangi oyuncu katıldı? Hira Koyuncuoğlu kimdir? Hira Koyuncuoğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

AKINCI DİZİSİ GÜNEŞ KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Dizideki Güneş karakterini "Hira Koyuncuoğlu" canlandırmaktadır.

Akıncı 'Güneş' kimdir? Akıncı dizisi Güneş (Hira Koyuncuoğlu) kimdir, nereli, kaç yaşında?

HİRA KOYUNCUOĞLU KİMDİR?

İstanbullu Gelin dizisiyle tanıdığımız Hira Koyuncuoğlu, 1995, Yalova doğumludur. Kadir Has üniversitesi mezunu Koyuncuoğlu, 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisiyle oyunculuğa adım attı. Birçok dizide rol alan oyuncu son olarak Akıncı dizisine transferi ile konuşuldu.

HİRA KOYUNCUOĞLU DİZİLERİ

Adını Feriha koydum Emir'in Yolu

O Hayat Benim

İstanbullu Gelin

Akıncı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yıldıray Şahinler Hira Koyuncuoğlu Şükrü Özyıldız Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500

Yorumlar (1)

hakkı:

Çakma süpermen dizisi berbat bir kopyacılık.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title