Haberler

25 'Akil' Terör Olayları Nedeniyle Yarın Toplanıyor

Güncelleme:

"Akil İnsanlar Heyeti"nde yer alan 25 kişilik bir grubun, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirmek üzere yarın toplanma kararı aldığı bildirildi.

"Akil İnsanlar Heyeti"nde yer alan 25 kişilik bir grubun, yaşanan terör olaylarının ardından yarın toplanlı gerçekleştirecek.

İSTANBUL'DA TOPLANACAKLAR

Akil İnsanlar Heyeti'nden bir grup, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu, sinema sanatçısı Kadir İnanır ve İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan'ın çağrısıyla, yarın İstanbul'da toplanacak.

Toplantıya ilişkin AA muhabirine bilgi veren Ali Bayramoğlu, "O kadar sert bir dönem geçiriyoruz, o kadar çok insan ölüyor, savaş ve çatışma var ki acaba bir değerlendirme yapabilir miyiz, bir katkımız olur mu diye bir istişare yapacağız, kendi aramızda" dedi.

"BAKALIM SESİMİZ ÇIKAR MI?"

Akiller fonksiyonunu yerine getirmiş insanlardan, "Bu çatışmada siz bir şey söylesenize niye sesiniz çıkmıyor" şeklinde bir talep olduğunu ifade eden Bayramoğlu, "Onu da dikkate alıyoruz. Bakalım sesimiz çıkar mı, çıkabilecek bir durum var mı, bir değerlendirmede ne elde edilecek. Farklı görüşler var tabii" diye konuştu.

Yaklaşık 25 akil insanın bu toplantıya çağrıldığını açıklayan Bayramoğlu, "Milletvekili seçilen, aday olan arkadaşlar dışında yapalım dedik" ifadelerini kullandı.

ÖNERİ KADİR İNANIR'DAN GELDİ

Bayramoğlu, Kadir İnanır, Öztürk Türkdoğan ve kendisinin istişaresi sonrasında böyle bir toplantı yapmaya karar verdiklerini belirterek, ilk önerinin Kadir İnanır'dan geldiğini aktardı. Ali Bayramoğlu, toplantı sonrasında bir açıklamanın olup olmayacağı sorusuna ise "Olabilir de olmayabilir de" yanıtını verdi.

Çözüm Süreci kapsamında oluşturulan ve 63 üyesi bulunan Akil İnsanlar Heyeti, Türkiye'nin tüm bölgelerinde çeşitli illerde temaslarda bulunmuş, vatandaşların konuya ilişkin taleplerini ve görüşlerini raporlaştırarak Başbakanlığa sunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Öztürk Türkdoğan Ali Bayramoğlu Kadir İnanır İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (217)

Hayallerinizi bombaliyoruz:

Istedigi kadar buluşsun fark etmez ama önçe TERRORbelasini yok edeçegiz ondan sonra kardeşlik

99
40
yanıtYanıtla
Musluman:

Önce vatansever olun. . . PKK terör örgütüdür. . . Anlaşılmaz akilsizlar. . . ,

116
11
yanıtYanıtla
LAZ OGLU:

BUNLARA HALA TAVIZMI VERIYOR BU HALK ESAS HAIN BUNLAR

120
0
yanıtYanıtla
Halk:

Be akili be hangi konuda akil olmuşlar yada bu memletin imkanlarını kullanmaktan başka başaeıları varmı

104
12
yanıtYanıtla
Osmanli:

Bu hain cinemacilar mi baris gettirecek nezamandan akil insanlar oldunus sizin bir gram akil yoktur. Bu Yesilcam degil burasi Atanin Turkiyesidir bize yeter mahzonluk yaptiniz. Kandil temislenmeden bu defa baris yok sehidinin kani yerde kalmayacak. Ne mutlu Turk ve Kurt Musluman diyene saygilar Allah vatanimizi korusun Amin

100
13
yanıtYanıtla
horoz çok olursa sabah geç olur.:

aklınızı kendinize saklayın, bundan sonrasını akıl değil kararlılık azim dirayet halleder.

56
25
yanıtYanıtla
VANLIZEKERİYANINTORUNU:

AYDIN KÜLTÜRLÜ İLİM İNSANLARINA SORMAK İSTERDİM AİLE FERTLERİNDEN BİR EVLADI ŞEHİT OLSA NE GİBİ TEPKİ VERİRLERDİ?ELBETTE BARIŞ İÇİN GİRİŞİMLER TAKDİREDİLECEK DAVRANIŞTI TOPLANTI SEMİNERLER AMA ŞU ANKİ TABLO VAHİM BOYUTTA ADIM ADIM BİR FELAKETE SÜRÜKLENMEKTE ÜLKE ADETA BİRİLERİ FİTİLİ ATEŞLEDİ ÇOK MERAK EDİYORUM AKİL İNSANLAR ŞU AN ÜLKEMİZDE YAŞANAN ÜZÜCÜ HER GEÇEN GÜN ARTAN ŞEHİT HABERLERİ İÇİN NELER DİYECEKLER TARAFMI OLACAKLAR OLURLARSA HANGİ TARAFTA SİZ ANLAYIN GÖRECEĞİZ İZLEYECEĞİZ.

54
0
yanıtYanıtla
EFE DAYI:

AKILSIZ ADAMLAR TOPLANIYORMUS

24
26
yanıtYanıtla
400 verin bu is huzur icinde cozulsun:

Akp nin cikardigi akilleri en cok simdi akp lilerin elestirmesi trajikomik

36
12
yanıtYanıtla
boğazda rakı içerler:

buğazda rakı içen adamlar nerden bilsinler ciger acısını

36
11
yanıtYanıtla
Tüm 217 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title