Haberler

Akhisar Kitap Günleri Fuarı Açıldı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde ilk kez düzenlen Kitap Günleri Fuarı törenle kapılarını açtı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde ilk kez düzenlen Kitap Günleri Fuarı törenle kapılarını açtı.

Yaklaşık 110 yayınevi, 5 bin çeşit kitap ve 43 yazarın katıldığı Akhisar Kitap Günleri Fuarı, Akhisar İnönü Mahallesi'nde bulunan Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arka bahçesinde kurulan dev çadır içerisinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarın açılış kurdelesini Akhisar Belediye Başkan Vekili Av. Zafer Aşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve fuar yetkilileriyle birlikte kestiler. 10 gün açık kalacak olan Akhisar Kitap Günleri Fuarı'nın açılış töreninde konuşan Akhisar Belediye Başkan Vekili Av. Zafer Aşkın," Fuarın açılışı için emeği geçen ve çabalayan herkese teşekkür ediyoruz. Kitap, insanların hayal, bilgi ve ruh dünyasına hitap eden çağımızın medyasının gerisinde kalmış bir unsurumuzdur. Bu tip fuarlar ile umarım görsel medyanın önüne geçecektir. Bundan sonra böyle fuarların daha fazla şehrimize gelmesini ve ilgi görmesini diliyorum" dedi.

Fuar hakkında bilgi veren VAV Fuarcılık İşletmecisi Coşkun Genç, "Yaklaşık 110 yayınevi ve 5 bin çeşidin üzerinde kitap fuarımızda yer almaktadır. Fuarımıza tüm Akhisarlı tüm kitapseverleri bekliyoruz. 10-19 Şubat tarihleri arasında Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sabah 10.00, akşam 20.00 olmak üzere 10 gün boyunca kitapseverlere hizmet vereceğiz" dedi.

Kitap günlerine özellikle öğrenciler büyük ilgi gösterirken, bu tür bir etkinliğin Akhisar'da yapılmasından dolayı vatandaşlar da duydukları heyecanı dile getirdiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Aşkın Akhisar Kayhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title