Haberler

Akhisar Eğitim Bir-Sen'den Yetki İçin Teşekkür

Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği 444 üye sayısıyla yetkinin alınmasında büyük pay sahibi iş yeri temsilcileri, görevlerine yeni atanan şube müdürleri, memurlar ve hizmetlilere yönelik bir toplantı düzenledi.

Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği 444 üye sayısıyla yetkinin alınmasında büyük pay sahibi iş yeri temsilcileri, görevlerine yeni atanan şube müdürleri, memurlar ve hizmetlilere yönelik bir toplantı düzenledi.

Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği tarafından 444 üye sayısıyla yetkinin alınmasında büyük pay sahibi iş yeri temsilcileri, görevlerine yeni atanan şube müdürleri, memurlar ve hizmetlilere yönelik bir toplantı düzenlendi.Toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen İlçe başkanı Süleyman Erdem şunları kaydetti: "Akhisar Eğitim Bir-Sen olarak bugün son çıkan görevde yükselme yönetmeliği gereği şube müdürü olarak atamaları yapılan üyelerimiz Mustafa Akkuyu, Mehmet Şahin, Muhammed Çetin, Sami Günnü ve uzun bir dönem Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürlüğü görevini yürüten Cafer Tetik ve Adem Göksügür onuruna tertiplediğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Dershane meseleleriyle başlayan 17 Aralık ile devam eden zor bir süreç yaşadık. Ülkemizi ve milletimizi olumsuz anlamda etkileyen bu süreç bizi de etkiledi. Ancak bir teşkilatın etkinliği, gücü, başarısı ve direnme azmi zor zamanlarda belli olur. Sizler, bu teşkilatın kahramanları, 'Biz varız ringi terk etmiyoruz' dediniz ve her zamankinden daha fazla çalıştınız, çalıştık. Eğitim-Bir-Sen'in eğitim alanındaki yetkisini tüm Türkiye'de olduğu gibi Akhisarımızda da perçinlediniz.Geçen yıl 444 üye sayısıyla imza atmış olduğumuz mutabakat metninden sonra malum sebeplerle 60'a yakın üyemizin istifasına rağmen, bu sene 476 üyeyle yetkiyi yeniden aldınız. Hepinizden Allah razı olsun.Yetkimizi perçinlemede emeği büyük olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, iş yeri temsilcilerimize, tüm eğitim çalışanlarına, bize bu kutlu yolculukta destek veren herkese, sendikamızın bal arıları değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim.Bu yetki herkese hayırlı olsun."

Birçok sorunu geride bıraktıklarını belirten Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: "Sorunları çözerek güçlenen sendikanın başarısı bizzat Başbakan'ın ağzından tarihe kayıt düşülmüştür. Şimdi yeni bir yolculuğun eşiğindeyiz. Soylu mücadele, merkezinde insan olan, değer olan, özlük ve özgürlük olan bir medeniyet için dalga kurmayı da başaracak; iyi ve güzel olanı, kelebek etkisiyle yayacaktır, tıpkı 1400 yıl önce bir çiçekle başlayan baharın insanlığı kucakladığı gibi. Bundan sonra yetkinin ve inanmışlığın getirdiği gücümüzle bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmeye ve ilçemizde eğitimin hak ettiği yeri bulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken hak olanı ayakta tutacağız." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Muhammed Çetin Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title