Haberler

Akhisar Atatürk'ü Özlemle Andı

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75.Yıldönümü töreni Milli Egemenlik Meydanında saat 08.45'te çelenk koyma merasimiyle başladı.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. Yıldönümü töreni Milli Egemenlik Meydanında saat 08.45'te çelenk koyma merasimiyle başladı. Kaymakam Kaan Peker, Hava Meydan ve Garnizon Komutan Vekili Hava Kontrol İhbar Yarbay Çağatay Daldaban, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Erdal Güneri, Daire ve Kurum Amirleri, Siyasi Partiler, Oda Başkanlarının çelenkleri koymasıyla tören başladı.

Çelenk merasimin ardından iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Bayraklar yarıya kadar indi. Törenin ardından protokol daha sonra Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde, Atatürk Resimleri sergisi açılışı yapıldı ve ziyaret edildi.

Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinden Güliz Damla Çınar ve Emre Uçar'ın sunuculuğunu yaptığı anma programı, Tarih Öğretmeni Dilek Derinkaya, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanlığı Hava Üsteğmen İbrahim Bolat da Atatürk'ün askeri kişiliğini ve özelliklerini belirten bir konuşma yaptı. Sinevizyon gösteriminden sonra Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Oratoryo sunumu gerçekleştirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kaan Peker Türkiye Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title