Haberler

Akdoğan Kent Konseyi`nde

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarette, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku da hazır bulundu. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Bursa Kent Konseyi ile yeni bir Bursa markası oluşturduklarını ve çalışmalarının diğer kentlere model olduğunu söyledi.

Seçimle iş başına geldikleri günden beri 3300'e yakın etkinlik gerçekleştirdiklerinin altını çizen Pala, kadın, çocuk, engelli ve gençlik meclislerinin yanında 34 ayrı çalışma grubuyla Türkiye'yi ilgilendiren konuları gündeme taşıdıklarını söyledi. Pala, "Demokrasi yolunda siyasi partilerin, toplumsal kuruluşların başarılı olmasını temenni ediyoruz. Akdoğan'ın çalışmalarımızı yakından takip etmesi bizleri mutlu etti" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan da kentin önemli değerlerinden biri olan Bursa Kent Konseyi'nin Yerel Gündem 21 süreci, kuruluş yıllarında aktif olarak çalıştığını söyleyerek, "İlk kurulduğu yıllardan bugüne kent konseyinin geldiği boyutu görünce çok büyük bir sevinç duydum. Özellikle kent konseylerine yerel demokrasinin gelişmesi bakımından önemli görevler düşüyor. Kent konseyleri, bağımsız, özgür ve hiçbir kuruma bağlı olmayan bir sivil inisiyatif olarak gelişiyor.

Bursa Kent Konseyi'nin başarılı çalışmalarından dolayı mutluluk duyuyorum. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala nezdinde herkese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Akdoğan ve Pala, Bursa Kent Konseyi ofislerini gezerek fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin sonunda Pala, Akdoğan'a Bursa Kent Konseyi çalışmalarını tanıtan set ve plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Hacıoğlu Mehmet Semih Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title