Haberler

Akdeniz'de kentsel dönüşüm atağı

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "İlçemizde 2 noktaya TOKİ gelecek.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "İlçemizde 2 noktaya TOKİ gelecek. Çay Mahallesi'nin yanındaki bölgede 950 konutluk bir TOKİ çalışması başlatıyoruz." dedi.

Gültak, Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenledikleri muhtarlarla buluşma toplantısındaki konuşmasında, mahallelerle olan iletişimlerindeki en önemli unsurun muhtarlar olduğunu söyledi.

Akdeniz'de yaşayan herkesin sorunlarını çözmeyi istediklerini belirten Gültak, bu tür toplantıları sık sık düzenleyerek alınan notları imkanlar ölçüsünde gerçekleştireceklerini aktardı.

Gültak, ilçede huzur, barış ve kardeşlik olması için söz verdiklerini ifade ederek, "Daha yaşanılır, yeşil, doğal ve sakin Akdeniz için hep beraber uğraşacağız." dedi.

İlçeye TOKİ'yi en kısa zamanda getireceklerini vurgulayan Gültak, "İlçemizde 2 noktaya TOKİ gelecek. Çay Mahallesi'nin yanındaki bölgede 950 konutluk bir TOKİ çalışması başlatıyoruz. Bazı kişiler, 'Dozerler gelecek, evlerimiz yıkılacak' diye konuşmaya başlamışlar. Ben Mustafa Gültak olarak bir söz verdiysem her zaman arkasında durdum. Hiç kimsenin gönlü olmadan kentsel dönüşümle ilgili bir faaliyette bulunmayacağız." diye konuştu.

Gültak, Çay Mahallesi'nde belirlenen alanın, daha önce TOKİ'ye devredildiği için hazır olduğunu vurgulayarak, son kararı vatandaşların vereceğini aktardı.

Kentsel dönüşümün uygulanacağı alanda sosyal alanların da yer alacağını belirten Gültak, Barış, Mahmudiye, Bahçe ve Turgut Reis mahalleleriyle ilgili de kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını sözlerine ekledi.

Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ve Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk'un da katıldığı toplantıda muhtarların sorunları ve önerileri dinlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Suphi Öner Öğretmenevi Çay Mahallesi Akdeniz Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title