Haberler

Akdeniz açıklarındaki 5.2'lik deprem 150 kilometre uzaklıktaki Karaman'da kayaları yerinden oynattı

Güncelleme:

Akdeniz açıklarında saat 15.44'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem 150 kilometre uzaklıktaki Karaman'ın Ermenek ilçesinde kayaları yerinden oynattı. Kayalıklardan toz bulutun yükseldiği onlar ise korku yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen deprem diğer iller gibi Karaman'da da ciddi anlamda hissedildi. Gazipaşa ilçesine sınır olan Karaman'ın Ermenek ilçesinde deprem nedeniyle bazı kayalar yerinden oynayarak koptu. Kayaların yerinden oynayarak kopmasının ardından toz bulu yükseldi. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde toz bulutun yükseldiği ve vatandaşların tedirgin olduklarına dair sesler yer aldı.

KAYALIKLARIN DÜŞTÜĞÜ YERE YAKIN EVLER VE OTOGAR BULUNUYOR

Öte yandan, kayalıkların düştüğü yere yaklaşık 300 metre mesafe otogarın ve evlerin bulunduğu öğrenildi. Kayalıkların bu alanlara düşmemesi olası yaralanma ve can kaybının önüne geçmiş oldu.

"MİLLET TEDİRGİN VE KORKU İÇİNDE"

İlçenin Keçipazar Mahalle Muhtarı Musa Küçük, "Ben muhtarlıktaydım deprem olduğu anda dışarı fırladım. Arkama baktım kayaların düştüğünü gördüm. Ortalık toz duman oldu. Taşın düştüğü yer evlere ve otogara yaklaşık 300 metre. Millet tedirgin ve korku içinde" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ermenek Akdeniz Karaman Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

KERPİÇ ÇAMUR EV DÖNEMİ MAZİDE KALDI!:

Adana 98 depreminde Misis Dağlarından büyük kaya kütleleri yuvarlanmış bu durumun oluşması toprak katmanı hareket ediyor deprem esnasında tedirgin olmayınız geçmiş olsun. O tepeler dağlar günümüzde neden ağaçsız birde derin bir ah çekseniz insamız keserse yerine ekmede olmazsa zamanında orman ağaçlardan kaya görülmeyen o dağlar tepeler böyle üzücü durumda görülür kayaları ne tutuyor ağaç kökleri.

1
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Öbür hafta cumaya ile pazertesine kadar büyük deprem olacağın sinyalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
bir hafta önce yorumumda demiştim:

cami cemaatinin yolunu kesmeyin müslüman saflarını ayırmayın Allah suyumuzu keser başımıza taş bile yağdırır sanki yavaş yavaş ayak sesleri bunlar ( okumuş yutmuş)

0
0
yanıtYanıtla
görüntü korkutucu:

Bu kayalar taşlar taşınıp ekonomiye kazandırabilir hem onların altında oturanlar kurtulur her an taşlar düşebilir korkusundan hemde güzel işler yapılabilir buradan alınacak taşlarla, ,

0
0
yanıtYanıtla
AYYILDIZ:

ARTIK DÜNYANIN SONU GELDİ BUNA ARTIK KABULLENMEYE BAŞLAYIN AKILLI USLU DURUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title