Haberler

Akciğerleri temizliyor, bitmeyen öksürüğü bıçak gibi kesip atıyor! İşte çam kozalağı şurubunun inanılmaz etkisi

Güncelleme:

Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar da öksürüklerini kesecek doğal ürünler aramaya başladı. İşte o ürünlerden biri evlerin vazgeçilmezi konumunda bulunan çam kozalağı şurubu. Öksürük kesici özelliği nedeniyle çok sık kullanılan şurup, ayrıca akciğerleri de temizliyor.

Türkiye'de kış aylarının gelmesiyle birlikte grip ve nezle vakaları da arttı. Hastalıkları nedeniyle doktora giden vatandaşlar, ilaçların yanında doğal çözüm yolları da arıyor. İşte vatandaşların, öksürüklerini kesmek için kullandığı ürünlerden biri de doğal çam kozalağı şurubu.

AKCİĞERLERİ TEMİZLİYOR

Kozalak şurubunun en önemli etkileri arasında Akciğerlere sağladığı fayda var. Kozalak şurubu, astım ve bronşit gibi hastalıklarda tedavi edici etkiye sahip olmasının yanı sıra, Akciğerleri de pırıl pırıl yapıyor. Şurup bağışıklık sistemini güçlendirerek, vücudu hastalıklara karşı koruyor. Mikroplara karşı vücudun dinç kalmasını da sağlıyor.

Akciğerleri temizliyor, bitmeyen öksürüğü bıçak gibi kesip atıyor! İşte çam kozalağı şurubunun inanılmaz faydaları

ÖKSÜRÜĞÜ KESİP ATIYOR

Çam kozalağı şurubunun en önemli kullanım nedenleri arasında öksürük yer alıyor. Şiddetli öksürük ve öksürük krizi olan vatandaşlar, çam kozalağı şurubuyla bu sorunlarına çözüm buluyor. Yine de uzmanlara sorarak kullanılması tavsiye edilen şurubun fazlası önerilmiyor.

İşte çam kozalağı şurubunun bazı faydaları:

  • Solunum Yolunu Rahatlatır
  • Bağışıklık Sistemini Güçlendirir
  • Strese İyi Gelir
  • Mikropları Temizler
  • Saçları Besler
  • Ağız ve Diş Sağlığını Korur
  • Vücudu Canlandırır
Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Kimbel:

Ben ayda bir şişe şarap içiyorum turp gibiyim 123 yaşındayım

47
217
yanıtYanıtla
CEZA :

tek sorun zeka yaşında... oda olunlaşırsa işe yaramış demektir

yanıt1
yanıt1
Mikail arman:

Aynı içi boş ve fos turp gibimi ! Şarabın, alkolün faydasını gördüm diyen çok çirkin yalancı ve sahtekardır.

yanıt6
yanıt1
Brütüs:

Covid döneminde 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına düzenli olarak kullandım. Öksürük hafifledi. Ceviz suyu kalp çarpıntılarıma iyi geldi. Yine de doktora danışmadan kullanmayın.

56
4
yanıtYanıtla
Mehmet Işık:

Hiç de öyle değil sadece bu satışa katkı sağlamak için bir reçete

7
4
yanıtYanıtla
melisa Günsur:

Hayir reklam degil kendim yapiyorum ve alan her kisi memnun gercekten cok şifali şurup

yanıt2
yanıt0
Vatandaş :

Kesin stoklarda kaldı veya fiyatını arttıracak fırsatçılar allayıp pullayıp sürüyorlar önümüze.

5
2
yanıtYanıtla
melisa Günsur:

Internette fiyatlari arttirabilirler zam ustune zam ama kendim yapiyorum ve hem cocuklar hem yetiskin hem yaslilar alan herkes memnun cok şifalidir

yanıt11
yanıt4
Ahmet Adıyaman:

bu aralar reklamı her yerde.. bu da reklam sanırım.

2
3
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Kimine faydalıdır kimine zararlı nerden bileceğiz ? kafaya göre her şey yenilip içilmez kekik yağı şöyle çok faydalı böyle faydalı dediler bir zaman aktardan en iyisini kalitelisini aldım ve şişede gün içinde 4 damla bir bardak suya damlatıp için yazıyordu neyse bir bardak suya 4 damla damlatıp içitim bütün gün karın ağrısından kıvrandım kekik yağını da attım çöpe bir daha mı kekik yağı tövbe !

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title