Haberler

Ak Pati Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Polat, Kamuoyuna Tanıtıldı

AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan adayı Ferda Polat, ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan adayı Ferda Polat, ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Memiş Çelik, belediye toplantı salonunda düzenlenen aday tanıtım programında yaptığı konuşmada, "30 Mart yerel seçimlerinde hedefimiz yüzde 60'lık oy oranıdır. Bu zamana kadar 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 referandum ile Şereflikoçhisar halkı destek vererek üzerine düşen görevi yaptı.  Bu desteğin karşılığı olarak hükümetimizden çeşitli destekler aldık" ifadesini kullandı. Çelik, "Büyükşehir yasasıyla ilçemiz için önemli bir süreç başlayacak, oy vermek yetmiyor, her ferdin ayrı ayrı çalışması gerekiyor" diye konuştu.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ da ilçede AK Parti'nin kazanması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ifade etti. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Şereflikoçhisar Ferda Polat Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title