Haberler

Ak Partili Özdağ, Salihli'de Şehit Aileleri ve Gaziler ile Bir Araya Geldi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'nın Salihli ilçesinde şehit aileleri ve gaziler ile yemekte bir araya geldi.

Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen yemeğe Salihli Kaymakam Ertan Peynircioğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol, Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve İlçe Başkanı Ahat Aksoy ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemeğin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Peynircioğlu, "Bu ülke çok zor günler geçirdi. Sizlerde bu vatan için kiminiz evlatlarını, kiminizde eşlerinizi kurban verdiniz. Bizlerde devlet ve millet olarak sizlerin her zaman farkındayız" dedi.

Kaymakam Peynircioğlu, ayrıca kendilerine her zaman destek olan Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy'a teşekkür etti.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, "Gazilerimiz bu vatan için kanlarını, şehitlerimiz ise canlarını verdi. Şehitlerimiz eşleri ve çocuklarını bizlere emanet bıraktı. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.

"Bu topraklar bizlere hep acı verdi" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da, "Kıbrıs ve Kore'de şehit verirken, 1984 yılından beri de Güneydoğu'da PKK'ya şehit veriyoruz. PKK kalleş ve en şerefsiz örgüttür. Çünkü kadın, çoluk çocuk demeden askerimizi ve polisimizi şehit ediyor. Bizim gönlümüz ve yüreğimiz her zaman sizinledir. Bizler sizler için ne yapsak azdır. Bize düşen görev, sizlere huzurlu bir yaşam sunmaktır. Buradan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize Allah'tan uzun ömür diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selçuk Özdağ AK Parti Salihli Politika Haberler

title