Haberler

Ak Partili Kadınlar Mehmetçik İçin Mantı Açtı

Çorum’da AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri Zeytin Dalı operasyonuna katılan Mehmetçikler için mantı açtı.

Çorum'da AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri Zeytin Dalı operasyonuna katılan Mehmetçikler için mantı açtı.

Kadınlar, gece gündüz çalışarak bin kilonun üzerinde mantı yaptı. Kadınların bir kısmı hamur açarken, bir kısmı da mantıları açtı. El emeği verilerek yapılan anne mantıları, yarın Kilis'e gönderilecek ve buradan valilik aracılığıyla bölgede görev yapan askerlere ulaştırılacak.

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Afrin'de Mehmetçiğe destek olmak böyle bir etkinlik yaptıklarını belirterek, "Bugün askerlerimiz için gönlümüzü, kalbimizi vererek mantı kapatıyoruz. Bir nebze olsun onlara destek olmak istiyoruz. İlk başta küçük çaplı bir organizasyon düşünüyorduk ancak kadınlarımızın ilgisi yoğun oldu. Ayrıca şuanda bir evimizde askerlerimiz için erişte kesiliyor. Kimisi kendi evinde yaptığı mantıları getirdi, kimi gelip burada mantı açtı. Bazı kadınlar burada askerimiz için mantı büken kadınların yemeklerini karşıladı. İmece usulu bir çalışma oldu. Tüm kadınlara teşekkür ederim. Yüreği güzel kardeşlerimizle daha güzel işler yapacağız" dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ da, İl Kadın Kolları Teşkilatı'na teşekkür ederek, "Yapılan bu mantılar Kilis Valiliğimiz aracılığıyla askerlerimize ulaştırılacak. Nene Hatun'un torunları devletinin ve askerinin yanında. Bu örnek çalışmalarından tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Kilis Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title