Haberler

Ak Partili Demiral: "Seçmenimiz Muhalefetin Vaatlerine İnanmıyor"

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral, muhalefet partilerinin seçim beyannamelerini değerlendirerek, “Seçmenimiz muhalefet partilerinin bol keseden attıkları bu vaatlere asla inanmıyorlar” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral, muhalefet partilerinin seçim beyannamelerini değerlendirerek, "Seçmenimiz muhalefet partilerinin bol keseden attıkları bu vaatlere asla inanmıyorlar" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Demiral, seçim çalışmalarını Sultanbeyli'de sürdürdü. Burada esnaf ziyaretinde bulunan Demiral, vatandaşlarla sohbet etti. Yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu çalışmanın da sonuçlarını 7 Haziran akşamında alacaklarını belirten Demiral, "Bizim halkımız gerçekten bilinçli bir halk. Seçmenimiz bilinçli bir seçmen. Eski dönemleri bilenler, eskiden böyle çift anahtar vaat edenlerin hiçbir anahtar vermediğini bilenler yine bugün de buna benzer vaatlere karşı gülüp geçiyorlar. Ciddiye almıyorlar" dedi.

"SEÇMENİMİZ MUHALEFETİN VAATLERİNE GÜLÜP GEÇİYOR"

Demiral, seçmenin standartların biraz yukarı çekilmesini istediğini belirterek, "Doğal olarak seçmenimiz tabi ki standartların biraz daha yukarı çekilmesini istiyor. Emeklilerimiz olsun, asgari ücretliler olsun, standartları biraz daha yukarı çekilmesini haklı olarak talep ediyorlar. Ama muhalefet partilerinin de bol keseden attıkları bu vaatlere asla inanmıyorlar. Hepsi gülüp geçiyorlar" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Demiral Sultanbeyli İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title