Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili? Cora Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili? Salih Cora, Trabzon'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman gönülden desteklediğini belirterek, bu desteğin her zaman artarak devam edeceğini belirtti.

AK Parti Trabzon Milletvekili? Salih Cora, Trabzon'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman gönülden desteklediğini belirterek, bu desteğin her zaman artarak devam edeceğini belirtti.

Cora, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın Trabzon'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, Trabzonluların Erdoğan'a gösterdiği ilgi, sevgi ve teveccühün kendilerini memnun ettiğini vurguladı.

Cora, Erdoğan'ın ziyaretleri sırasında dikkat çektiği konulara ilişkin şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasındaki toplantıda Trabzon'un potansiyelinin mevcudun çok üzerinde olduğunu vurgulayarak, üretimde ve ihracatta daha iyi yere gelmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunun teminatını verdi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Danışma Meclisi Toplantımızda ise teşkilatı yakından takip ettiğini, milletin iktidarının tarihi sorumluluğunun farkında olmamız gerektiğini hatırlatarak teşkilat mensuplarımızın motivasyonlarını arttırdı."

Erdoğan'ın, AK Parti Trabzon İl Başkanlığının balkonundan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kendisini bekleyen vatandaşlara seslenerek sevgi ve muhabbetlerini paylaştığını anımsatan Cora, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın oldukça etkili ve verimli geçen ziyaretleri esnasında desteklerini, dualarını ve katılımlarını esirgemeyen Trabzonlu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Biz de her yerde ve her zaman Trabzon'un ve Trabzonlunun sesi olmaya devam edeceğiz. Projelerin takipçisi, Trabzonlunun temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Güçlü Trabzon, güçlü Türkiye için hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Trabzon, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman gönülden destekliyor ve bu destek her zaman artarak devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Salih Cora Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title