Haberler

AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç'a Ziyaretler

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve beraberindeki heyet, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç'ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve beraberindeki heyet, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç'ı ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, parti binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Yıldırım, ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir süreçten geçtiğini belirterek, "AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç başkanımızla bu duygularımızı paylaştık. Bizlere göstermiş olduğu bu güzel misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kılıç da, "Değerli dostumuz Eyüp Yıldırım kardeşimizin ülkemiz ve şehrimiz adına güzel temennileri bizleri mutlu etmiştir. İşte bu ziyarette olduğu gibi söz konusu vatan, millet ve bayrak olunca herkes kendi siyasi düşüncesini bir kenara koyup, tek yumruk olması çok önemli.

Rabbim ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu vesileyle değerli başkanımıza ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Eyüp Yıldırım Fevzi Kılıç Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title