Haberler

AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demircu Açıklaması

AK Parti Pazarlar Belediye Başkan Adayı Bilal Demirci, Yakuplar Mahallesi'nde seçmenlerle buluştu.

Kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Demirci, AK Parti'nin kucaklayıcı siyaset anlayışını, yerel yönetim anlayışını Pazarlar'da sürdürmeyi amaçladıklarını belirtti.

Yerel Yönetim anlayışında vatandaşların Belediye'nin karar aşamalarında etkili olduğu bir yönetim anlayışı olduğunu belirten Demirci, bu nedenle vatandaşla iç içe olacaklarını belirtti.

Demirci, "Şehrimizi geleceğe hep beraber, halkla ile el ele taşıyacağız. Genel ve yerel iktidar uyumunun devam etmesi ile kazanan Pazarlar olacaktır. Hizmetlerimizi yaparken dürüstlüğü, adil olmayı, şeffaflığı ve istişareyi kendimize düstur edineceğiz. Ben değil, biz diyeceğiz. Yapacağımız tüm çalışmalar insanımızın huzuru ve mutluluğu için olacaktır. Yapacağım projeler günü kurtarmak için değil, uzun vadede ilçemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir ilçe bırakabilmek için olacaktır. Kuşkusuz ki ilçemizin geleceği için elimizi taşın altına koyarak, hiçbir siyasi gelecek endişesi taşımadan yüreğimizi ortaya koyarak İlçemize kazandıracağımız projeler ve hizmetler bir ekip ruhu, takım ruhu ve istişareler ile olacaktır" dedi.

AK Parti Pazarlar Belediye Başkan Adayı Bilal Demirci, seviyeli ve projeye dayanan bir seçim döneminin yaşanması dileğinde bulundu.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Demirci Yakuplar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title