Haberler

AK Parti Muş İl Başkanlığı Kongresine Doğru

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, AK Parti Muş İl Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Muş Öğretmenevi'nde gerçekleşen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Aralık 2017'de yapılacak AK Parti Muş İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katılmak üzere Muş'a geleceği bildirildi.

Toplantının açılışında konuşan Yaktı, göreve geldiği 2,5 aylık süre içerisinde merkez ilçe dahil 6 ilçenin kongrelerini yaptıklarını kaydetti.

Yaktı, AK Parti kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde, sağduyulu şekilde yapılıp ve bitirildiğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize gelecek olması kongremize ayrı bir önem kazandırıyor. Muş halkı olarak Cumhurbaşkanımızı kentimize yakışır bir şekilde karşılamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Muş Belediyesinin çalışmalarına değinen Başkan Asya da aralık ayına rağmen altyapı, üstyapı ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek ise kente yapılacak eğitim araştırma hastanesinin önemine dikkat çekti.

Şimşek, sözlerine şöyle devam etti:

"Kapsamlı bir sağlık kompleksi için eğitim araştırma, kadın doğum ve çocuk, ağız ve diş sağlığı, diğer üniteler ve rektörlüğün sağlıkla ilgili talebi için inşallah 150-200 dönümlük bir alan oluşturacağız. Bu çalışmayı en geç bir ay içerisinde bitirerek 2018 yatırım programına almayı hedefliyoruz. Projeleri bitirip bahar ayında yapım ihalesiyle bir an önce çalışmayı başlatacağız. İkinci talebimiz ise üniversiteye veteriner ve ziraat fakültelerinin açılması olacak. Böylece üniversitemize 4 yeni fakülte katılacak."

Kaynak: AA / Güncel

Cemalettin Şimşek Feyat Asya Ak Parti Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title