Haberler

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu:

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Abdullah Gül'ün de Katılımıyla Gerçekleştirdikleri Mitingin Aleyhlerine Konuşan Herkese Cevap Niteliği Taşıdığını Söyledi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Abdullah Gül'ün de katılımıyla gerçekleştirdikleri mitingin aleyhlerine konuşan herkese cevap niteliği taşıdığını söyledi.

Geçtiğimiz salı günü düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu AK Parti seçim mitingiyle ilgili olarak bir basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün de katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşen mitingin herkese cevap olduğunu söyledi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen mitingin bir buçuk saat gecikmeli yapılmasına rağmen 20 bine yakın vatandaşın iştirak ettiğini söyleyen Sinanoğlu, bu katılımın bütün muhalefetteki partilerin

gözünü korkuttuğunu ve Mardin'den beş milletvekili çıkaracaklarının da göstergesi olduğunu kaydetti.

Mitinge katılan partililere teşekkür ederek, AK Parti hükümetinin icraatları hakkında bilgi veren İl Başkanı Sinanoğlu, "AK Parti iktidarı 4.5 yıllık görev süresiyle demokratik hayata geçtiğimiz tarihten şu ana kadar en uzun ve kesintisiz iktidar süresidir. Milletimizin emanetine sahip çıkma maharetiyle partimiz bunu icraatları ve hizmetleriyle de ispatlamıştır. "Her Şey Türkiye İçin" sloganıyla ve "Yeter Karar Milletindir" parolasıyla milletimize giden partimiz iktidarda geçen yıllar içinde verdiği

sözleri bir bir yerine getirdi. AK Parti'mizin farkı burada. Biz iş yapan iktidarız. Laf üreten değil" dedi.

Sinanoğlu, Mardin'in AK Parti iktidarıyla daha önce yapılmayan hizmetleri görmeye başladığını savunarak, hizmetleri ayırım yapmadan bütün köylere götürdüklerini sözlerine ekledi.

(MNG-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title