Haberler

AK Parti'lilerden Dayanışma ve Kaynaşma Pikniği

AK Parti Adana İl Teşkilatı, İl Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Göğer'in verdiği yemekte bir araya geldi.

AK Parti Adana İl Teşkilatı, İl Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Göğer'in verdiği yemekte bir araya geldi.

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Göğer'in ev sahipliği yaptığı ve piknik havasında gerçekleşen yemeğe, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı ve Başkanlık Divanı ile Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katılırken, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Tufanbeyli Belediye Başkanı Recep Balı, İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri de yemeğe katıldılar.

Daha önce belirledikleri programları nedeniyle katılamayan birkaç kişi haricinde tam kadro olarak bir araya geldiklerini belirten İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, düzenlenen piknik havasındaki yemek organizasyonu ile partililerin ve ailelerinin kaynaşmasını, teşkilatın birazda olsa stresten uzaklaşması ve motivasyonun daha da artması açısından önemli gördüklerini ifade etti.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Niyazi Göğer ve eşi Sultan Göğer ile çocuklarına teşekkür eden Yağcı, bu tür etkinliklerin devamlılığının sağlanması gerektiğini ve buna benzer buluşmaları yenileyerek devam ettireceklerini söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaköse Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title