Haberler

AK Parti'li Gençler Kılıçdaroğlu'na "Evet" Gazetesi

AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti tarafından hazırlanan "Evet" gazetesi gönderdi.

Ak Parti Erzincan İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, AK Parti tarafından hazırlanan "Evet" gazetesi gönderdi.

AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş ve beraberindekiler PTT Erzincan Şubesi önünde yaptıkları açıklamayla CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında verdiği örnekle anayasa değişikliğini anlamadığını ortaya koyduğunu ifade eden Keleş, şunları kaydetti:

"Bizler de bu yapılan açıklamaya dair şunu düşündük. Sayın Kılıçdaroğlu'nun değişen anayasa maddeleri ile ilgili hiçbir bilgisinin bulunmadığını ve bunu biran önce gidermemiz gerektiğini düşündük. Halk oylamasına dair özel olarak çıkardığımız gazetemizi Sayın Kılıçdaroğlu'na posta yolu ile iletmek üzere geldik." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Keleş Erzincan AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title