Haberler

AK Parti'li Dalkılıç: "İstikrar Sürecek, Türkiye Büyüyecek"

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Halis Dalkılıç, istikrarın süreceğini belirterek, “Bu milletin birliğinin ve kardeşliğinin önünde kim duruyorsa biz de onun karşısında duracağız. İstikrar sürecek, Türkiye büyüyecek.

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Halis Dalkılıç, istikrarın süreceğini belirterek, "Bu milletin birliğinin ve kardeşliğinin önünde kim duruyorsa biz de onun karşısında duracağız. İstikrar sürecek, Türkiye büyüyecek. Hiç kimseye de pabuç bırakmayacağız" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Halis Dalkılıç, Güngören'de düzenlenen Erzincanlılar gecesine katıldı. Gecede bir konuşma yapan Dalkılıç, "7 Haziran seçimleri için birileri yine boş durmuyor" dedi.

Daha önce halkı birbirine kırdıranların bugün AK Parti'ye karşı hareket ettiğini öne süren Dalkılıç, "MHP, CHP, HDP, paralel, sermaye ve uluslararası işbirlikçileri, hepsi birlikte hedefe AK Parti'yi ve milletin istikrarını koydu. Dolayısıyla bu millet bu istikrarı bozdurmamak için inşallah bunlara 7 Haziran'da bir ders daha verecektir. Ben AK Parti'ye oy verin demiyorum. Siz zaten oy veriyorsunuz. Bugüne kadar bizi desteklediniz. Ancak bu seçimde diyorum ki biz sizin adınıza mücadele ediyoruz. Bu mücadele bizimle omuz omuza bu milleti ayağa kaldırmaya var mısınız? Allah'ın izniyle siz bizim yanımızda oldukça kim ne tezgah kurarsa kursun, kim hangi senaryoyu yazarsa yazsın bu millet kazanacaktır" şeklinde konuştu.

"HİÇ KİMSEYE PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti'li Dalkılıç, milletin ayağa kalkmasını sağlayacaklarını belirterek, "Biz hep beraber bu milletin ayağa kalkmasını sağlayacağız. Beraberce bu milletin birliğinin, beraberliğinin ve kardeşliğinin önünde kim varsa karşısında duracağız. Bunu beraber başaracağız. İnşallah istikrar sürecek, Türkiye büyüyecek. Hiç kimseye de pabuç bırakmayacağız. Bu milletin kardeşliği devam edecek" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halis Dalkılıç Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title