Haberler

"Türkiye'nin En İyi Ekonomisti Biz Kadınlarız"

Güncelleme:

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kaçar, "Türkiye'nin en iyi ekonomisti biz kadınlarız, bunu ailemizin içinde başlatıyoruz." dedi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sevde Bayazıt Kaçar, " Türkiye'nin en iyi ekonomisti biz kadınlarız, bunu ailemizin içinde başlatıyoruz" dedi.

Kaçar, partisinin Türkoğlu ilçe teşkilatınca belediye 23 Nisan Sosyal Tesislerinde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, aile bütünlüğünün korunması için kadınlara güç verilmesi gerektiğini belirtti.

ABD ve Avrupa'da krizler yaşanırken Türkiye ekonomisinin her geçen gün büyüdüğüne dikkati çeken Kaçar, şunları söyledi:

"Türkiye'de bütün emekçi kadınlarımız, gerek iş yerinde gerekse evlerinde her biri aile bütçelerine katkıda bulunmak için çaba içinde. Türkiye'nin en iyi ekonomisti biz kadınlarız, bunu ailemizin içinde başlatıyoruz. AK Parti iktidarı döneminde kurulan kadın-erkek fırsat eşitliği komisyonuyla kadınlarımız, çalışma ve sosyal hayatta eşit haklara sahip olmuştur. Ülkemizin ekonomik olarak büyümesine katkıda bulunabilmek için sadece erkeklerin güç sarf etmesi yetmez, biz kadınlar da destek vermeliyiz ancak hep birlikte olursak bu büyümeyi tamamlayabiliriz."

Kaçar, güçlü bir aile için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kurulduğunu, güçlü devletin de güçlü bir aileyle olabileceğini kaydetti.

"Sadece onlarla ağlıyordum"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın artık analar ağlamasın diye çözüm sürecini devreye soktuğunu ifade eden Kaçar, yaklaşık son bir yıldan beri  şehit cenazelerinin gelmediğini, anaların da ağlamadığını anlattı.

Eskiden şehit törenleri için Kahramanmaraş'a geldiğinde ağlayan analarla birlikte aynı yası tuttuğunu dile getiren Kaçar, "Törenlerde ben kadınların yanında duruyordum. Annelerin, eşlerin ve yavrularının yüzlerine bakamıyordum. Elimden birşey gelmiyor sadece onlarla ağlıyordum. Haftalarca da etkisinden kurtulamıyordum. Başbakanımız çözüm sürecini başlattı. Çok şükür artık şehit haberi almıyoruz. Artık analarımız ağlamıyor" diye konuştu.

Programa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Uğur Dilipak, Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebiha Akpınar ile vatandaşlar katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Sevde Bayazıt Kaçar Türkoğlu Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title