Haberler

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'de trafiğin Çin işkencesine dönüştüğünü bildirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'de trafiğin Çin işkencesine dönüştüğünü bildirdi.

Milletvekili Kaya, yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin plansızlık ve vizyonsuzluğunun trafiği olumsuz etkilediğini kaydetti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 14 yıldır görevde olduğuna dikkat çeken Kaya, hala İzmir'in ulaşım master planının bulunmadığını, kentin koca bir labirente dönüştüğünü, İzmirlilerin Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan labirentten çıkmak için her gün saatlerce mücadele verdiğini ifade etti.

"Kocaoğlu İzmirlilerin sabrını test ediyor." ifadesini kullanan Kaya, şöyle devam etti:

"İzmir'de trafik Çin işkencesine dönüştü. Hemşehrilerimiz kentin dört bir yanında sabah akşam ayrı kabus yaşıyor. 10 kilometre yol 2 saat sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin trafik düzenindeki son değişiklikleri nedeniyle kent içi trafik durma noktasına geldi. Büyükşehir yetkililerinin açıklamaları şaka gibi. Bu kadar plansızlık, programsızlık ve vurdumduymazlık olmaz. İzmirli hemşehrilerimiz bu eziyeti hak etmiyor. Aynı anda hem Yeşildere'de İZSU çalışması başlatıp hem de Konak'ta tramvay hattı döşemeye çalışmak plansızlık değildir de nedir? İzmir'i yeni yıla trafik kabusuyla başlatıp kenti yaşanmaz hale getiren CHP'li Sayın Kocaoğlu'nun bu sıralar gündemi çok farklı. Kendi partisinin il kongresiyle, il başkanının kim olup kim olmayacağı ile ilgilenmekten asli görevlerini yapamaz hale gelmiştir."

Kaya, AK Parti hükümetleri döneminde İzmir'de Kuzey Çevre Yolu'nun bitirilerek trafiğe açıldığını, İZBAN'ın kuzeyde Aliağa güneyde ise Selçuk'a kadar hizmet verir hale getirildiğini, Konak Tüneli'nin kente kazandırıldığını belirterek, kent içi trafiği düzenlemenin merkezi hükümetin değil yerel yönetimin görevi olduğunu, asli görevleri olmadığı halde İzmir'in trafikle ilgili sorunlarını çözme adına bugüne kadar birçok projeyi tamamladıklarını kaydetti.

Kaya, tüm engellemelere rağmen Körfez Geçiş Projesi'ni de kente kazandıracaklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Mahmut Atilla Kaya Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title