Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekili Yıldırım: "Gezi'ciler Asla Başaramayacak"

AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Gezi olayları hakkında TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Gezi olayları hakkında TBMM'de basın toplantısı düzenledi. yILDIRIM, "Küresel ve emperyal güçleri arkasına alanlar, bu ülkeyi yıkmayı başaramadılar ve asla başaramayacaklar" dedi.

Ak Parti'li Yıldırım, Gezi olaylarının Türkiye'nin gelişmesini durdurmak isteyenlerin bir senaryosu olduğuna dikkat çekerek, "Hiç kimse Gezi kalkışmasını masum protesto olarak gösteremez. Gezi kalkışmasında şehirlerimiz talan edilmiş, şehir mobilyalarımız yıkılmış, yakılmış, emniyet kuvvetlerimize ve kamu binalarımıza saldırılar olmuştur. Gezi eylemlerine katılanların bir kısmı masum, kandırılmış gençlerimiz bir kısmı provokatör bir kısmı da milli irademizi hedef alan saldırganlardır. Şu an Paris yanarken sessiz kalanlar, CNN, BBC gibi kanalların muhabirlerinin sanki Türkiye'de bir savaş varmış gibi, savaş kasketlerini giyerek, canlı yayın yapmalarını ve bu konudaki algı operasyonlarını unutmuş değiliz" değerlendirmesini yaptı.

"ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İSTEYEN BUNLARA KİMSE MASUM DİYEMEZ"

Yıldırım şunları kaydetti:

"Gezi dönemindeki batı dünyasının Türkiye'ye bu kadar ilgi göstermesinde batı medyasının Taksim'e kamp kurmasında; bu yapının bu lobinin gücünün olduğunu, emeğinin olduğunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Küresel ve emperyal güçleri arkasına alanlar başaramadılar ve asla başaramayacaklar. İki tane tencere tavayla hükümet düşürmeye çalışmak, ülkeyi karıştırmak isteyenlere kimse masum diyemez." (AUÖ-CO-Y) - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hurşit Yıldırım AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title