Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Adamın hayatında tek başarısı Ankara'dan İstanbul'a yürümek.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Adamın hayatında tek başarısı Ankara'dan İstanbul'a yürümek. İkincisi yok. Ama şimdi atletle beraber fotoğraf vermeye başlamış. Niye? Mütevaziymiş. Niye? Halk adamıymış. Halk adamı, fotoğraf vererek olmaz. Halk adamı, Babakale'ye gelerek, çalışarak olur." dedi.

Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Ayvacık ilçesine bağlı Babakale köyünde yapımı tamamlanan spor tesisinin açılışına katıldı.

Burada konuşan Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına değinerek, "Fotoğraf vererek halkçı olunmaz." ifadesinde kullandı.

Turan, 15 yıldan bu yana 11 seçim yaşadıklarını anlatarak, "11 seçimin tamamını hamdolsun kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bazıları atletle fotoğraf vererek, o garip fotoğrafı vererek güya halkı kafalamanın, halkı kandırmanın yolunu arıyorlar. Adamın hayatında tek başarısı Ankara'dan İstanbul'a yürümek. İkincisi yok. Ama şimdi atletle beraber fotoğraf vermeye başlamış. Niye? Mütevaziymiş. Niye? Halk adamıymış. Halk adamı, fotoğraf vererek olmaz. Halk adamı, Babakale'ye gelerek, çalışarak olur. Siz terör örgütleriyle yürüyeceksiniz, her türlü söyleme, yanlışa imza atacaksınız ama giyinişinizden yola çıkarak halk adamı olacaksınız." diye konuştu.

Türkiye'de 15 yıldır raconu milletin kestiğini vurgulayan Bülent Turan, "Artık onlar geçti. Bu millet ne yaptığını gayet iyi biliyor. Bu millet kimin fotoğraf verirken usulen verdiğini, kimin hakkını vererek verdiğini biliyor. Raconu da o yüzden bu millet kesiyor. 15 yıldan beri raconun kralını bu millet kesti şimdiye kadar. Yanlış yapana dur dedi. 25'i 26 yaptırmadı. Neden? Çünkü hep aynı tarz at gözlüğü ile bakan, meseleyi değerlendiremeyen, yabancı güçler ağabeyleri, başkanları yan baktığı zaman rahatsız olan insanlara, halk evet der mi?" değerlendirmesinde bulundu.

"Mesele, hak edene hakkını vermek"

Bülent Turan, geçen yıl yaptıkları bir ziyarette Babakale köyüne en yakın futbol sahasının 40 kilometre uzaklıkta olduğunu öğrendiklerini anlattı. Bu kapsamda çok önemli bir tesisi bölgeye kazandırdıklarına işaret eden Turan, şunları kaydetti:

"Babakale'ye geldiğimizde gençlerimiz bizimle çay içmeden sizi göndermeyiz demişlerdi. Oturduk caminin yanındaki kahvede çayımızı içtik. Dediler ki o zaman, 'Sayın vekilim hanlar, hamamlar, yollar yapılır ama bizim en batıda olmamızdan kaynaklı sıkıntılarımız var. En yakın futbol sahası 40 kilometre. Bize buraya saha yapın, biz başka köylere gidip gitmeyelim.' Demiştik ki o zaman 'Bunlar ufak iş, yaparız.' O gün sözümüzü verdik. Belediye Başkanımızın öncülüğünde, desteğinde bu güzel, mütevazi gençlerin içinde olan tesisi Babakale'ye kazandırdık. Mesele, hak edene hakkını vermek."

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, çok sayıda vatandaş ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Bülent Turan Babakale Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title