Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bu bayrak, bu vatan ve bu toprak için bir tek can borcumuz var, vatan uğruna feda olsun." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bu bayrak, bu vatan ve bu toprak için bir tek can borcumuz var, vatan uğruna feda olsun." dedi.

Çalık, İstanbul Vezneciler'deki polis servis aracının geçişi sırasında bombalı araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Elif Tutuş İnce'nin ailesini ziyaret ederek, annesi Fatma ve babası Osman Tutuş'a başsağlığı dileklerini iletti.

Çalık daha sonra Şırnak'ta terörle mücadele görevinde yaralanan polis memuru Cengiz Yılmaz'a evinde ziyarette bulundu.

Yılmaz ile bir süre sohbet eden Çalık, şunları söyledi:

"Ne büyük bir gurur ki Alllah bize sizin gibi yiğitler vermiş, polisler, askerler vermiş, Böyle yiğitler varken o teröristlerin hepsi bizden korksun. Yiğitlerimizin kolu, bacağı yaralı ama yürekleri sapasağlam Allah'a hamd olsun. Kapıdaki karşılayışı, oturuşu, ağırlayışı, eşi, annesi, babası... Ben hakikaten teşekkür ediyorum. Rabbim bütün gazilere acil şifalar versin. Bu vatan bizim. Bu bayrak, bu vatan, bu toprak için bir tek can borcumuz var, vatan uğruna feda olsun diyoruz."

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Yılmaz da "Bu ülke için bedel vermek gerekiyor. Biz de o bedeli gövdemizle vermeye hazırız. Sizlerin desteği bizleri daha çok güçlü kılıyor." diye konuştu.

Çalık, daha sonra Yılmaz'ı Mili Savunma Bakanı Fikri Işık ile telefonda görüştürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Yılmaz Öznur Çalık İstanbul AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title