Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Toklu Getirildi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali İde'nin İstifasının Ardından, 2. Başkan Engin Toklu Başkanlığa Getirildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Ali İde'nin istifasının ardından, 2. Başkan Engin Toklu başkanlığa getirildi.

İki dönem AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Av. Ali İde'nin görevinden ayrılmasının ardından yerine, Adıyaman il ve ilçe başkanlığı tarafından gençlik kolları 2. başkanı Engin Toklu atandı. AK Parti kurulduğu günden beri teşkilatta görev yapan ve kurucular kurulu üyesi olan Engin Toklu'nun seçim işleri başkan yardımcılığı, teşkilat birim başkan yardımcılığı, siyasi ve hukuki işler başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğu belirtildi.

Teşkilatın içinden gelmesi nedeniyle görevi en iyi şekilde yapacağını dile getiren Toklu, "AK Parti'nin kuruluşundan beri teşkilat içersinde olmam nedeniyle teşkilatın işleyiş sistemini iyi biliyorum. Bana güvenerek bu göreve beni getiren il ve ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. AK Parti'ye yakışır bir şekilde görevimi en iyi şekilde yürütmeye çalışacağım. Adıyaman için partinin tüm organları gibi bizde çalışacağız. Gençliğe büyük önem veren AK Parti gibi bir partide olmaktan her zaman gurur duydum, bundan sonrada aynı gururu yaşayacağım" dedi.

(AA-SMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title