Haberler

AK Parti Erzurum İl Başkanı Kılıç Açıklaması

"Nihat Arslan, yaklaşık bir ay önce meclis üyeliği için istifa dilekçesini vermişti.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, yönetim kurulu üyesi Nihat Arslan'ın, meclis üyeliği için bir ay önce istifa ettiğini bildirdi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kara ve yönetim kurulu üyesi Fevzi Şanal'ın istifa dilekçelerini sunduğunu söyledi.

Yönetim kurulu üyelerinden Nihat Arslan'ın, bir ay önce istifa ettiğini anımsatan Kılıç, "Nihat Arslan, yaklaşık bir ay önce meclis üyeliği için istifa dilekçesini vermişti. Basında yeni istifa etmiş gibi yansıtılmış. Yeni istifa etmiş gibi yansıtmaları doğru değil" dedi.

İstifa edenlerin görüş ve düşüncelerinin kendilerini bağladığını belirten Kılıç, şunları kaydetti:

"Böyle bir istifa kararı almışlar. Dolayısıyla kararları kendilerini bağlar. Yönetimimizde, il yönetimimizde, il teşkilatımızda, ilçe teşkilatlarımızda bu konuda hiçbir şekilde en ufak bir sıkıntı olmaz, olamaz. Erzurum İl Teşkilatı, sayın Başbakanımızın sonuna kadar hizmetinde. Dolayısıyla şehrimizin ve ülkemizin hizmetinde olmaya devam edecektir. Bir, iki arkadaşımızın istifa etmesi, çalışmalarımızı herhangi bir şekilde etkilemez. Yolumuza devam edeceğiz."

İstifa gerekçelerinin dilekçede yer almadığını ifade eden Kılıç, "Ben de basından duydum. Kendileri sadece istifa etmek istediklerini ifade ettiler. Biz de 'siz bilirsiniz, hayırlı olsun' dedik" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Arslan Akif Kara Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title