Haberler

AK Parti'den "Türkiye ve Yunanistan görüşmeleri İstanbul'da sürdürecek" haberleriyle ilgili açıklama: Kesinleşen bir şey yok

Güncelleme:

Reuters'ta yer alan "Türkiye ve Yunanistan, görüşmeleri İstanbul'da sürdürmek konusunda anlaştı" haberine ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Henüz yer belirlenmiş değil, kesinleşen bir şey yok" ifadelerini kullandı

İngiliz haber ajansı Reuters'ın "Türkiye ve Yunanistan'ın Doğu Akdeniz konusunda görüşmeleri İstanbul'da sürdürmek konusunda anlaştı" haberine yönelik AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, "Henüz yer belirlenmiş değil, kesinleşen bir şey yok" dedi.

Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, Reuters'ın son dakika olarak duyurduğu "Türkiye ile Yunanistan arasında istikşafi görüşmeler yakın zamanda İstanbul'da yapılacak" haberlerine de yanıt verdi.

"KESİNLEŞEN BİR ŞEY YOK"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili, "Henüz yer belirlenmiş değil, kesinleşen bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yunanistan İstanbul AK Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

GİDİYEAH:

Kesinleşmeyen nedir iyi gaz verdiniz

5
9
yanıtYanıtla
camış:

neyi görüşeceğiz ki yunanistanın doğu akdenizde toprağı mı var

6
1
yanıtYanıtla
KURTAJ YAPİYEAH:

KIVIRIN KIVIRIN

5
1
yanıtYanıtla
Suriye’li:

Hamdolsun akp’ye daha hiç oy vermedim abi.

yanıt0
yanıt0
Kuzuların sessizliği:

Ver mehteri ver.

3
0
yanıtYanıtla
RIZA:

Beceremiyosanız bırakın gidin. Edebiyata gelince, yok öyle güçlüyüz, yok şöyle güçlüyüz, iş icraata gelince sıfır. Birileri höt deyince hemen teslim olmayın be arkadaş. Denizlerimiz işgal altında, tek yaptığınız geri adım. Adam seni masaya otuttu mu? Oturttu. İstanbulda olsa ne, Atinada veya Pariste olsa ne. Hep taviz, hep taviz. Türkiye Cunhuriyeti gerçekten güçlü devlet de, bunun bilincinde olan, sağlam bi irade lazım.

1
1
yanıtYanıtla
Alm:

yunan ne koparirsami oynuyor elinde bir belge bile yok

2
0
yanıtYanıtla
Saldat:

Hani masaya oturmak tavizdi ne oldu merkel ne dedi telefonda acaba

1
0
yanıtYanıtla
fasulye:

ara gaz vermek iyidir, fasülye yemek gibi

1
0
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Biz Osmanlı torunlarıyız önce atar yapıp sonra geri vites olmaz bizde savaş çıksa 60 milyon savaşacak yiğit var 30 milyon da vatan haini çıkar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title