Haberler

AK Parti'den "Sevgi Yürüyüşü"Ne Davet

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi 23 Haziran Cumartesi günü İl teşkilatının düzenleyeceği "Sevgi Yürüyüşü"ne tüm Sakaryalıları davet etti.

Kılıç, yazılı açıklamasında, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 24 Haziran Genel seçimlerinin Türkiye ve Sakarya siyaset tarihinde kritik bir viraj olduğunu belirtti.

Partilerinin girdiği her seçimden zaferle çıktığını, 24 Haziran Genel Seçimleri'nden de milletin teveccühü ile zaferle ve yeniden tarih yazarak sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaklarını ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Halka hizmet, Hakka hizmettir felsefesinden taviz vermeyen partimizin 16 yıllık iktidarı döneminde ilimizin almış olduğu 21 milyar liralık hizmet ve yatırımlar ile en çok hizmet alan iller arasında yer almamız, bunun en somut örneklerindendir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın nihai kararı ile 21 Mayıs tarihinde adaylarımızın açıklanmasının ardından başlayan seçim sürecimizde milletvekili adaylarımızla, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle ve sandık yönetimlerimizle, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimizle, partimizin kuruluşundan bu güne kadar çeşitli vasıflarla görev almış tüm teşkilat mensuplarımızla ve gönüldaşlarımızla inandığımız hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik, ediyoruz.

Hemen her ziyaretimizde, her temasımızda ve son olarak partimizin genel başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizi ziyaretinde partimize gönül vermiş halkımızın meydanlara sığmayan coşkusunda ifade ettiği gibi 'Sakarya gümbür gümbür geliyor. 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi, seçim çalışmalarımızın sonuna yaklaştığımız 23 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da Adapazarı Belediyesi önünden başlayıp Çark Caddesi sonuna kadar devam edecek olan 'Sevgi Yürüyüşü'müze tüm Sakaryalı hemşehrilerimizle bir arada olmayı umut ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Kılıç Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title