Haberler

AK Parti'de İBB seçimi kulisleri başladı! İmamoğlu'na karşı öne çıkan 5 aday var

Güncelleme:

AK Parti'de İstanbul yerel seçimleri için kulisler şimdiden dönmeye başladı. Parti kulislerinde adaylık için ismi en sık geçenler arasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı bulunuyor.

2019 yerel seçimlerinde CHP'ye kaybeden Ak Parti, 2024 yılında düzenlenecek yerel seçimlerde olası bir sürprize meydan vermemek adına İstanbul için çalışmalara erkenden başladı. İstanbul'la ilgili çalışmaların hızlanmasının ardından kulislerde isimler de telaffuz edilmeye başlandı.

3 BAKAN, 5 BAŞKANIN ADI GEÇİYOR AMA 2'Sİ DAHA ÖNDE

İbbhaber.com.tr'de yer alan kulis haberine göre, belediye başkan adaylarının güçlü olması planlanan seçimlerde AK Parti'den 3 bakan ve 5 ilçe belediye başkanı ismi, 2024 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor. Ancak belediye başkanlarından Tevfik Göksu ve Şadi Yazıcı'nın bir adım daha önde olduğu ifade ediliyor.

ADI GEÇEN BAKANLAR KURUM, VARANK VE KARAİSMAİLOĞLU

2024 yerel seçimlerinde İstanbul için ismi geçen 3 bakanın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın olduğu ileri sürüldü.

TOPLAMDA 5 BELEDİYE BAŞKANININ İSMİ DİLLENDİRİLİYOR

AK Parti'nin İBB Başkanlığı adaylığı için 5 ilçe belediye başkanı ismi masada. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, AK Parti'nin 2024'te yerel seçimler için İstanbul'a aday göstermesi olası isimler olarak dikkat çekiyor.

Bu isimlerden bugüne kadar sadece Bakan Adil Karaismailoğlu, adaylık iddialarıyla ilgili konuştu. Karaismailoğlu, konuyla ilgili "O gün geldiğinde konuşulur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (20)

seyfullah aydın:

kışın kar yağdığında yeni havaalanına inemedi eski diye kapattıkları havaalanına indi sorumluluklarındaki otoyolları açamayı beceremediler imamoğluna balık ekmek yedi diye laf atıp algı yaratmaya çalıştılar bildikleri tek şey değil laf atıp algı yapmak

67
58
yanıtYanıtla
Points Grup:

hee seyfo hee kesin öledir tatilede onlar gitti deprem oldu onlar başka yere gitti yabancılara kendi ülkesini onlar şikayet etti daha neler neler hep onlar yaptı bu arkadaş hiçbişi yapmadı dimi seyfom

yanıt20
yanıt9
veysel özerdem:

Balık ekmeği kimle yedi onunda söylesene bir belediye başkanının İngiliz büyük elcisiyle ne işi olur, hayatınız ve tarihiniz hayinlikle dolu ,

yanıt8
yanıt4
ali ince:

bakanlar yetmez imamoğluna erdoğan çıksın

62
62
yanıtYanıtla
Points Grup:

ali ince kardeş inan beni bile çıkarsalar bunun karşısına bu saatten sonra kazanırım

yanıt15
yanıt13
Murat Aybek:

İmamoğlu bunların hepsini yer :)

58
61
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

imamoğlu şu saatten sonra kuru ekmek yer sadece

yanıt33
yanıt28
Umit Cetin:

imamoğlu bence ömürlük bir tatile çıksın hatta çok sevdiği ingiltereye gitsin bir daha gelmesin

46
43
yanıtYanıtla
Erol Birol :

AKP birdahaki belediye secimlerinde Istanbul ankara Izmiri alacaktır garantisi var genel secimlerde AKP oyunu en azından 50% olacaktır demedi demeyin

33
54
yanıtYanıtla
Hsn:

tekrar seçilmek için iyi işler yapmış güven kazanmış olmak lazım,imamoğlunu tekrar seçmek için bir neden icraat yok şu an partizanlık dışında.

33
29
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title