Haberler

AK Parti Çorum İl Başkanı Karadağ: Nevşin Mengü'den Özür Diliyoruz

ÇORUM'da, sosyal medya üzerinden gazeteci Nevşin Mengü'ye hakaret ve cinsel içerikli mesajlar gönderen AK Parti'li üye, istifa ettirildi.

ÇORUM'da, sosyal medya üzerinden gazeteci Nevşin Mengü'ye hakaret ve cinsel içerikli mesajlar gönderen AK Parti'li üye, istifa ettirildi. AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, "Nevşin Mengü'den özür diliyoruz" dedi.

Çorum'da işletmecilik yapan AK Parti Çorum İl Başkanlığı üyesi K.K.'nın, gazeteci Nevşin Mengü'ye sosyal medya üzerinden hakaret ve cinsel içerikli mesajlar gönderdiği gerekçesiyle il yönetimince, parti üyeliğinden istifa ettirildiği açıklandı. AK Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, konunun kamuoyuna yansımasının ardından K.K.'nin parti binasına çağırdığını ve istifa etmesinin istendiğini söyledi. Bu talep üzerine K.K.'nin partiden istifa ettiğini anlatan Karadağ, "Bizim Çorum'da, yüz binin üzerinde üyemiz var. Bunlardan bir tanesi, sosyal medyadan hakaret etmiş. O üyemizi derhal partiye çağırttım. Kendim bile muhatap olmadan istifasını aldırıp, gönderdim. Eğer istifa etmeseydi ihraca sevk edecektim; ama gerek kalmadı. Artık üyemiz değil. Biz, bunlara prim vermeyiz. Bir kadın olarak ve bir Türk vatandaşı olarak da Nevşin Mengü'den de özür diliyoruz" diye konuştu. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise K.K'nin, Nevşin Mengü'ye yönelik cinsel içerikli mesajlarına tepki gösterdi. Ceylan, "Kimsenin, kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur. Kesinlikle böyle bir şeyi kabul etmiyoruz" dedi. - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Karadağ Nevşin Mengü Ak Parti Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title