Haberler

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den Bursa Havayoluna Sahip Çık Çağrısı

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den Bursa Havayoluna sahip çık çağrısıBURSA - Anadolu Jet'in 2019'dan itibaren Bursa Havalimani'ndan Ankara aktarmalı 13 yeni destinasyona uçuşunu değerlendiren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, "Yeni ek seferlerin konulması ve direkt...

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'den Bursa Havayoluna sahip çık çağrısı

BURSA - Anadolu Jet'in 2019'dan itibaren Bursa Havalimani'ndan Ankara aktarmalı 13 yeni destinasyona uçuşunu değerlendiren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, "Yeni ek seferlerin konulması ve direkt uçuşların başlatılması için Bursa Havalimanı'nı daha fazla tercih edelim" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki bütçe görüşmelerinin ardından döndüğü Bursa'da ayağının tozuyla Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu'na bağlı 36 hemşeri derneği ve turizmcilerle bir araya gelen Esgin, 24 Haziran'dan itibaren geçen 180 günlük süreçteki çalışmaları hakkında detaylı olarak bilgi verdi. BİLDEF Başkanı Mustafa Dursun ile 36 hemşehri derneği Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erdem, Bursa Turizm Platformu Sözcüsü Hasan Eker, TÜRSAB Güney Marmara BTK yönetimi katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekilleri olarak, Bursa'nın havayolu ulaşımını daha aktif ve etkin kullanmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Esgin, şunları söyledi:

"Bursa Havalimanı'nın daha etkin kullanılması yönündeki çalışmalarımız meyvesini vermeye başladı. Anadolu Jet 2 Ocak'tan itibaren mevcut Erzurum, Trabzon, Muş ve Diyarbakır direkt uçuşlarının yanı sıra Ankara üzerinden makul aktarma süreleriyle Adana, İzmir, Antalya, Diyarbakır, Ercan-Kıbrıs, Erzurum, Şanlıurfa, Gaziantep, Ordu, Giresun, Samsun, Adıyaman ve Trabzon'a uçuşlarını başlatıyor. Anadolu Jet Başkanı Said Şamil Karakaş'a ve tüm yetkililere Bursa adına teşekkür ediyorum."

"Anadolu'ya uçuşta Bursa'yı tercih edelim"

Esgin, "Havayolu ulaşımında yeni ek seferler konulması ve direkt seferlerin başlatılması için Bursa Havalimanı'nı daha fazla tercih etmeliyiz. Bu hem ulaşım hem de otopark gibi yüksek maliyetler açısından vatandaşlarımıza daha cazip gelecektir. Bunun yanında Bursa Havalimanı'nın içinde bekleyen yolcuların daha rahat zaman geçireceği mekanlar ve yeme içme alanlarının oluşturulması noktasında talebimizi Devlet Hava Meydanları ile görüşeceğiz. Ayrıca, BURULAŞ vatandaşlarımızın havalimanına daha kolay ulaşımı noktasında da çalışmalarını yapıyor. Bursa'dan Anadolu'ya uçuşlarımızda Bursa Havalimanı'nı daha fazla tercih edersek uçak bilet fiyatları bir o kadar normal seviyelere düşecektir. Bursalı vatandaşlarımızın bu anlamda Bursa Havalimanı'nı tercih etmeleri noktasında çağrı yapıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title