Haberler

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Cemile Yiğit, Osmangazi’de

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cemile Yiğit, seçim propaganda çalışmalarını bugün Osmangazi İlçesi'nde sürdürdü.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret eden Milletvekili Adayı Cemile Yiğit, dernek başkanı Turgut Çakmak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Ali Ömeroğlu'nun da katıldığı ziyarette duygusal anlar yaşayan Cemile Yiğit "Acılarınızı yüreğimizde hissediyoruz. Dünyanın tüm hazinelerini sizlere sunsak da acınızı dindiremeyeceğimizi biliyoruz. Maddi hiçbir şey gidenlerin yerini doldurmaz. Ama onlar ölmedi. Bizler onların gurur duyacağı bir ülke yaratmak için çabalıyoruz. Amacımız şehitlerimizin geride bıraktıkları çocuklarının, eşlerinin, anne ve babalarının çok daha huzurlu bir ortamda, çok daha iyi şartlarda yaşaması. Bu nedenle 2023 hedeflerini koyduk. Bu nedenle sadece 4 yıllık değil 12 yıllık planlar yapıyoruz. Bu yüzden sadece bugünü değil, geleceği düşünüyoruz" dedi.

DERNEK BİNASI…

Derneğin ve üyelerin sıkıntılarını dile getiren Başkan Turgut Çakmak da, "Dernek binamızın yeri ulaşım konusunda çok sıkıntılı. Gazilerimizin ve yaşlılarımızın kolaylıkla ulaşabilecekleri bir yerde değiliz. Dernek binamızın merkezde bir noktaya taşınmasını istiyoruz. Bir de şehitlerimizin terör şehidi ve vazife şehidi olarak ayrılması bizleri çok üzüyor. Her ikisi de bu vatanın evladı… Her ikisini de yetiştiren anne baba bu ülkenin insanları… Hepsi bizim şehidimiz. Bir evlat şehit olduğu zaman çoğu kez arkasında yardıma ihtiyacı olan anne babalar, aileler çocuklar bırakıyor. Ama terör şehidinin yakınları yardım alırken, vazife şehidinin yakınları yardım alamıyor. Meclis'e gittiğinizde bu konuda bir düzenleme yapmanızı istiyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Adayı Cemile Yiğit daha sonra, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ile birlikte Yunuseli ve Güneştepe mahallelerini ziyaret etti. Esnaf ve kahve ziyareti yapan Cemile Yiğit, Osmangazi Belediyesi Halk Eğitim Merkezi'nin Yunuseli'nde açtığı serginin açılışına katıldı, belediyenin yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Cemile Yiğit, günü Kayhan esnafını ziyaret ederek tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title