Haberler

AK Parti Bornova'da Tek Yürek!

AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Ali Aşlık, Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya'ya vatandaşların her kesiminden destek geldiğini belirterek, "Seçimi kazanan Bornovalı olacak" vurgusu yaptılar. Öte yandan ilçe teşkilatının tam kadro katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema, Ali Aşlık, AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, merkez seçim toplantı salonunda tüm meclis üye adayları ve partililerle bir araya geldiler. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, İlçe Başkanı Musa Çevik, Teşkilat Başkanı Arslan Keskin'in de katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Yoğun katılımlı gerçekleşen buluşmada teşkilatın İlhan Kaya'ya tam desteği bir kez daha vurgulandı.

"SEÇİMİ ALMAYA ÇOK YAKINIZ"

AK Parti olarak hem Büyükşehir'de hem de Bornova'da seçimi alacaklarına inandığını söyleyen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "Teşkilat olarak bize düşen çalışmak" dedi. SKM'lerin (Seçim koordinasyon merkezi) seçim süreçlerinde başarının kilit noktası olduğunu vurgulayan Ulema, "Bornova'da seçimi kazanan İlhan Kaya değil, Bornovalı olacak. İzmir'de partimize çok yakın olmayan kesimlerin bile bize destek olacağına ilişkin duyumlar alıyoruz. Bornova'da insanlar belediyenin beceriksizliğinden bıkmış. Artık hizmet istiyorlar" diye konuştu.

BU PROJELER KAÇMAZ!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın İzmir için açıkladığı projelerin kenti uçuracak nitelikte olduğunu dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, "Açıklanan projeler kente katmadeğer yaratacak projeler. İzmirli, Bornovalı bu fırsatı kaçırmaz" dedi.

SANDIK BAŞINA DİKKAT!

2004 yılındaki seçimleri 3 bin oyla kaybettiklerini hatırlatan Ali Aşlık, iptal edilen oylara işaret ederek, "İptal edilen oyların çoğunluğu AK Parti'nindi. O oylar tutanağa yansısaydı o gün kazanan AK Parti olacaktı" diye konuştu. Artık boş lafa karnı doyan CHP'li seçmenden de oy alacaklarına inandığını belirten Aşlık, "İzmir'de beceriksizlikten bıkan CHP'lilerin de oyunu alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"SOKAĞIN DESTEĞİ ARKAMDA"

Seçim çalışmalarının hız kazanmasıyla birlikte parti teşkilatının desteğini tam olarak arkasına alan AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya ise sokağın nabzını aktardı. "Seçimi alacağımızda hiç tereddüt yok" diyen Kaya, "Ben sokakta bunu görüyorum. Sokakta itibar gören taraf olduğumuzu görüyorum. Biz Bornova'da seçimi rahatlıkla alacağız. CHP adayı daha önce Anavatan Gençlik kollarında benim talebemdi. Ancak ben emekli olmuş bir öğretmen değilim. Burada önemli olan tecrübe, önemli olan vatandaştan itibar görmek" şeklinde konuştu.

"HERKESLE İSTİŞARE EDECEĞİZ"

Seçimin kazanmalarının ardından hemen her kesimle istişare ederek katılımcı bir belediyecilik anlayışı sürdüreceklerini de anlatan Kaya şunları söyledi: "Ben genç yaşta milletvekilliği yaptım. Makama mevkiye doydum. Biz makam ve mevkileri peşken çeken taraf olmayız. Biz makama layık olanı getirmeyi iyi biliriz. Ben dahil kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Bu işi Allah rızası için yapıyoruz. Bir beklentimiz yok. İktidar partisinin belediye başkan adayı olmak yeterli bir onurdur." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aşlık Ak Parti Bornova İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title