Haberler

AK Parti Belediye Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya İl Başkanlığı Tarafından Her Ay Düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'na Katıldı.

Ak Parti Konya İl Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili İsmail Alptekin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı ve Mehmet Kılıç, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Şükrü Ünal, Ak Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik ile belediye başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 40 yıldır iyi çalışan bir belediye olduğunu ifade ederek, "Bizim bu sene ihalesini yaptığımız asfaltla birlikte, son 15 yılda kullanılan asfalt rakamının iki katına çıkıyoruz. Bu rakamsal bir başarıdır. Eğer bir önceki döneme yetişemediğiniz göstergeler varsa, bunları mutlaka aşmalısınız. Çıtayı her zaman daha yüksek tutmamız gerekiyor" dedi.

TBMM Başkan Vekili İsmail Alptekin ise, Konya belediyelerinin eskiden beri en az imkanlarla en güzel hizmeti verdiğini vurgulayarak, Konya'nın hizmetlerinin her zaman referans gösterildiğini, belediyecilikte her şeyin para ve imkan olmadığını ve bunlardan önce akıl ve projenin önemli olduğunu vurguladı.

(MÇ-FM)

29.04.2007 18:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title