Haberler

AK Parti Alaplı 6. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Alaplı 6. Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına Mustafa Yavuz seçildi.

AK Parti Alaplı 6. Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına Mustafa Yavuz seçildi.

Alaplı Belediyesi Kültür salonunda düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak çok önemli günlerden geçtiklerini söyledi.

Şu anda ABD'de kurulmuş bir tiyatro mahkemesi olduğunu belirterek, "Orada yargılanan Rıza Sarraf değil, orada yargılanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı'da değil, oradaki dava ABD, Türkiye davasına dönüşecek. Orada yargılanmak istenen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı reisimiz Recep Tayyip Erdoğandır. Onun Cumhurbaşkanlığında bu ülkeyi ele geçirmedikleri için, bu ülkenin kaderine ipotek koyamadıkları için." diye konuştu.

Tek aday ile gidilen kongrede Yavuz, AK Parti Kale ilçe başkanı seçildi.

Kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar,İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysa,Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçe, belde teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çaturoğlu Zonguldak Ak Parti Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title