Haberler

Ahmet Maranki Çanakkale'de Konferans Verdi

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş’in davetlisi olarak kente gelen Prof. Dr. Ahmet Maranki, Kolin Otel’de konferans verdi.

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş'in davetlisi olarak kente gelen Prof. Dr. Ahmet Maranki, Kolin Otel'de konferans verdi. Konferansı, çok sayıda vatandaş izledi.

Kolin Otel'de düzenlenen konferans öncesinde konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş, "İnsana, insanlığa hizmet etmenin türlü yolları vardır. Sayın Ahmet Maranki de doğayı doğru okuyup, farklı bir gözle inceleyerek sağlığa ve gençleşmeye katkısını araştırıyor. Bu da insanlığa hizmettir. Kendisini Çanakkale'de misafir etmekten ötürü mutluyuz. Kendisine Çanakkaleliler adına tekrar hoş geldiniz demek istiyorum.

Bizler sağlıklı kalmak ve dinç kalmak için Çanakkale'nin eşsiz güzelliklerinden faydalanıyoruz. Ama Çanakkale'nin bu güzelliklerini, değerlerini bilmeyenlere anlatmak, tüm ülkemizden, diğer ülkelerden ziyaretçileri burada ağırlamak istiyoruz. Bu nedenle turizm projelerine ağırlık vermek zorundayız. Çanakkale'nin kabuğunu kırması, güzelliklerini anlatması lazım" dedi. Konuşmanın ardından, Ahmet MAranki, kendisini izlemeye gelen vatandaşlara hitap etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Maranki Mehmet Daniş Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title