Haberler

Ahmet Kural yeni imajını paylaştı, hayranları şaşkınlığını gizleyemedi

Güncelleme:

Yeni projesi için saçlarını uzatan oyuncu Ahmet Kural, saçlarının üstünü kazıttığı ve altlarını uzattığı yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına "Bundan sonra böyle" mesajını not düşen oyuncunun hayranları yeni saç stili karşısında şaşırdı.

Çağla Gizem Çelik ile aşkını gözlerden uzak yaşayan oyuncu Ahmet Kural, sosyal medya hesabı üzerinden zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bir süredir saçlarını uzun kullanan Kural, imaj değişikliğine gitti.

YENİ İMAJINI INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Ahmet Kural, saçlarının üstünü kazıttığı ve altlarını uzattığı yeni imajını Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına "Bundan sonra böyle" mesajını not düşen oyuncunun hayranları yeni saç stili karşısında şaşırdı.

Ahmet Kural yeni imajını paylaştı, hayranları şaşkınlığını gizleyemedi

Takipçilerinin kimi beğenirken, kimi de "Olmamış reis be" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Gizem Çelik Ahmet Kural Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

Hadis-i şerifte (Bir Müslümanın evladı, ibadet edince, kazandığı sevap kadar, babasına da verilir. Bir kimse, çocuğuna günah öğretirse, bu çocuk ne kadar günah işlerse, babasına da o kadar günah yazılır) buyuruldu. Günah öğretmeyen Hazret-i Âdem''e, kardeşini öldüren Kabil’in günahı yazılmaz. Günahkârların günahları, başkasına da yazılmaz. Hadis-i şerifte, (Hiç kimse diğerinin günahını çekmez) buyuruldu. (Hakim)

5
6
yanıtYanıtla
CELTİC FC:

bunun konumuzla ne alakası var

yanıt2
yanıt1
ilay:

gercekten ya ne alaka^^

yanıt3
yanıt0
xmen:

Ne zırvalıyosun kamil.

yanıt2
yanıt1
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİ:

İnsanlara KÖTÜ, ÇİRKİN, PİS örnek olup ta başkaları da bunu yaparsa onların yaptıkları GÜNAHLAR da o işte örnek olana yazılır. Yani kim bu kötü örneğin yayılmasına sebep olmuşsa KIYAMETE KADAR boyuna ona o kötülüklerin CEZASI yazılar. . Konumuzla alakası budur. Beyninizi azıcık çalıştırın zaten yazıyı okumamışsın tam hissederek okusaydın anlardınız.

yanıt2
yanıt3
MİNE:

Benim günahımı sana havale ediyorum sende günahını bana havale et ulan burası kargo şirketimi din bezirganı zındık Bre gafil bre şeytan Buratı tekkemi zannettin Bre iblis git başka yerde fetva ver Çıplak bir kadın görsen önce yavrum kuzum dersin eline geçse çiğ çiğ yersin Zıkkımın dibini ye

yanıt1
yanıt1
ADEM:

Birisi şunu uyandırsın öbür dünyada rüya görüyor sahte imam katıran kazanınamı düştü zındık

yanıt1
yanıt0
yoyo:

Bunlar da iki komedi filmi çekti meşhur oldular. Bi yerleri farklı oynamaya başladı

5
6
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

giyim stilini saç modeline göre uyarlarsa süper olur elin gavuruna yakıştırıyorsunuz bizimkilerin nesi noksan fazlası bile var yürü koçum nede olsa TÜRK sün .

3
6
yanıtYanıtla
yaşar:

umarım film icabı falandır. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title