Haberler

Ahmet Hakan Canlı Yayında İsyan Etti: Sen Kimsin, Eşkıya mısın?

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın 'Seçimlerden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak' sözlerine sinirlenen Hakan, "Sen kimsin, eşkıya mısın? Nereye gönderiyorsun?" dedi.

CNN Türk'te Taraf Bölge programı organize eden Ahmet Hakan, dün gece Hürriyet gazetesine taşlı saldırıda bulunan gruba isyan etti. Saldırganların arasında bulunan ve tehditler savuran AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın'a da sert çıkan Hakan, 'Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkıya mısın?' dedi.

"BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Programda Hürriyet'e yapılan saldırı tartışılırken Ahmet Hakan, AK Partili vekilin tehditlerini hatırlattı. Meclis çatısı altına giren bir vekilin bir saldırıya öncülük etmesinin ne kadar vahim olduğunu anlatan Hakan, 'Hürriyet Gazetesi binasına, bir milletvekili öncülüğünde, başında milletvekili var, Türk siyasi hayatında böyle bir şey görmedim. Bir milletvekili arkasına 200-300 adam toplayıp taşlı sopalı saldırının başkanlığını yapamaz efendim.' sözleriyle sitem etti.

"SEN KİMSİN, EŞKIYA MISIN?"

Programın konukları da saldırıyı kınarken Ahmet Hakan sözlerini şöyle sürdürdü: O milletvekili hiç de öyle demokratik bir tepki falan göstermedi. Sözleriyle bir Hürriyet camiasını hedef aldı, hedef gösterdi ve dedi ki seçimden sonra Hürriyet gazetesi olmayacak!. Ne demek bu! Sen kimsin ya!, Eşkıya mısın?

Kaynak: Haberler.com / Medya

Ahmet Hakan Coşkun Ak Parti Hürriyet Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (275)

ALI:

Öylesin terörist sin işte.aynen çok dogru.evet seçim den ak parti çıkar sa sizin gibi vatan hainlerInin koku kazınacak

400
228
yanıtYanıtla
aylin:

Dönekliklte 1 numarasin sazlı sözlü demirtaşa oy toplama gösterini unutmadık.E beraber içerde söylersiniz artık pkk lilara.

453
147
yanıtYanıtla
Gotil:

Ahmet hakan akşam dinledim sizi saçmaladınız milletvekilini eleştirirken neden kendi gazetenizi eleştiremediniz adaletli olun işinizi doğru yspin.

435
118
yanıtYanıtla
Yolcu:

Hedef göstermeye gelince siz hedef göstermesini iyi bilirsiniz.

411
91
yanıtYanıtla
bitlisli:

Sabirli ahmet bey kurtler boyle partileri taeih coplugune atacak dsp nerde anap nerde dogruyol nerde bunlarda boyle olacak

107
277
yanıtYanıtla
Hak 58:

O halkın vekili de ya sen kimsin.

192
129
yanıtYanıtla
urfali:

Ahmet hakanlar acaba yolda giderken millet bakinca utanmyormudur?? Bence tvye cikan sokakda hayli hayli utanmadan gezer!!!

166
140
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

Ahmet üyle anlatıyorsun ki sanki tarafsıssın hiçde üyle değil.nevşin,mirgün,üzdemir,üzkük v.s.leri taniyoruz

219
60
yanıtYanıtla
MI.GO.ÇI:

Bravo Ahmet Hakan yilar sonra kimin Terörist kimin eşkıya olduğunu dile getirdin,diktatörlük ile yönetilen ülkelerde hic kimsenin can ve mal güvenliği yoktur,Tek Tayip, Tek Recep,Tek Erdoğan,ve Tek Saray...

113
163
yanıtYanıtla
huzun:

Ey Ahmet Hakan...ismine hurmeten hakaret etmeyecegim sana....Sadece sunu soyleyecegim...o bakan eskiya mi bilmem ama senin kesinlikle peygamber ismini tasimayi hak etmeyen biri oldugun ortada...

212
62
yanıtYanıtla
Tüm 275 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title