Haberler

Ahmet Aydoğmuş: "Bugüne Kadar Türklüğümün Hiçbir Faydasını Görmedim"

ÇORUM (İHA) –AK Parti Çorum eski Milletvekili Ahmet Aydoğmuş, bir sosyal paylaşım sitesinde demokratik paket açılımı kapsamında andımızın kaldırılması ile ilgili kendisine yöneltilen bir soruya, "Bu güne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını"...

ÇORUM (İHA) –AK Parti Çorum eski Milletvekili Ahmet Aydoğmuş, bir sosyal paylaşım sitesinde demokratik paket açılımı kapsamında andımızın kaldırılması ile ilgili kendisine yöneltilen bir soruya, "Bu güne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını görmedim" karşılığını verdi.

Ahmet Aydoğmuş, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokrat paketten, kamuda kılık kıyafete özgürlük geldi. Kamuda başörtüsü yasağı tamamen kaldırıldı" yönünde bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımın ardından Aydoğmuş'un takipçilerinden birisi Aydoğmuş'a "Neyi vardı andımızın da kaldırdılar. Varlığım Türk varlığına armağan olsun" diye yazdı. Bunun üzerine Aydoğmuş, "Mehmed'im ben vekil iken soyumu araştırdım Osmanlı arşivlerine kadar çıkarttırdım elimde Osmanlıca metinler de var. Annemde babam da Türkmen. Sen Türk müsün, yoksa kendini Türk zannedenlerden misin, hiç araştırdın mı bilmiyorum. Fakat ben seni ırkından dolayı değil bildiğim kadarı ile iyi bir Müslüman olduğun için Allah rızası için sevdim. Bu güne kadar Türklüğümün hiçbir faydasını görmedim. Yinede bugüne kadar varlığını benim varlığıma armağan edenlere teşekkür ederim. Ayrıca andımızı evden çıkmadan okuyabilirsin sıkıntı yok. Gerçi ben hayır dua etmeni temenni ederim" yazılı paylaşımda bulundu.

Aydoğmuş, 2010 yılında da partisince düzenlenen bir danışma meclisi toplantısında iktidar karşıtlarını kanı bozuklukla suçlamış ve bu açıklaması büyük tepki çekmişti. Disiplin kuruluna sevk edilen Aydoğmuş, partisinden 2 ay süreyle ihraç edilmişti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title