Haberler

Ahır Yangınında 3 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

Düzce'nin Fevziye Köyü'nde Hasan Arslan'a Ait Samanlık ve Ahır, Çıkan Yangında Kül Olurken, Kurbanlık Olarak Satılacak 3 Büyükbaş Hayvan İse Telef Oldu.

Düzce'nin Fevziye Köyü'nde Hasan Arslan'a ait samanlık ve ahır, çıkan yangında kül olurken, kurbanlık olarak satılacak 3 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

Yangın, bugün saat 13.00 sıralarında Hasan Arslan'a ait samanlıkta çıktı. Neden çıktığı henüz belirlenemeyen ve kısa sürede büyüyen yangına Düzce ve Gölyaka belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yan tarafta bulunan Hasan Arslan'a ait eve sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak içinde 3 ton samanın bulunduğu samanlık ile alt bölümünde bulunan ahır tamamen kül oldu. Hasan Arslan'ın Kurban Bayramı'nda kurbanlık olarak satmak için beslediği 3 büyükbaş hayvan da ahırın içinde telef oldu. Samanlığın yanında bulunan traktör ile römorku da hafif hasar gördü.

Söndürme çalışmalarında bir itfaiye eri ise çatıdan düşen tahta parçasının yüzüne isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmadan sonra yangını tamamen söndürdü.

Hasan KAYA/DÜZCE, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title