Haberler

Ahiler Kalkınma Ajansı Mali Destek Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın vizyonu ve üst ölçekli planlar çerçevesinde bölge için öncelikli olan; Sektörel Rekabet Edebilirlik konu başlığında ilan edilen 2014 yılı Mali Destek Programı tanıtım toplantıları Nevşehir’de devam etti.

Ahiler Kalkınma Ajansı'nın vizyonu ve üst ölçekli planlar çerçevesinde bölge için öncelikli olan; Sektörel Rekabet Edebilirlik konu başlığında ilan edilen 2014 yılı Mali Destek Programı tanıtım toplantıları Nevşehir'de devam etti.

Nevşehir Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, KOSGEB Nevşehir Müdürü Esat Mahmut Beler ve KOBİ temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız bu yıl KOBİ'lere özgü bir mali destek programı gerçekleştirdiklerini ve KOBİ'lerden nitelikli ve özgün projeler beklediklerini ifade etti.

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise Nevşehir'in geçtiğimiz yıllarda diğer 4 ile göre proje başvuru sayısı olarak önde gittiğini belirterek, bu dönemde aynı başarıyı beklediğini söyledi.

Toplantıda daha sonra işadamı Musa Ertaş, 2013 Mali Destek Programı'nda ajanstan aldığı mali destekle ilgili tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Ramazan Özdemir'in 2014 yılı Mali Destek Programı'nın ayrıntıları içeren sunumunun ardından tanıtım toplantısı, soru cevap bölümüyle sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Yıldız Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title