Haberler

Ağrı'da Yol Çaşmalarından Dolayı Elektirk Kesintisi Yaşanıyor

Güncelleme:

TEDAŞ Ağrı İl Müdürü, Ağrı'da elektrik kesintileriyle ilgili, "Ağrı'daki elektrik kesintileri yol çalışmalarından dolayı meydana geliyor" dedi.

TEDAŞ Ağrı İl Müdürü Orhan Yılmaz, Ağrı'da son günlerde meydana gelen elektrik kesintileriyle ilgili, "Ağrı'daki elektrik kesintileri yol çalışmalarından dolayı meydana geliyor" dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentteki elektrik kesintilerinin belediye ve karayolları ekiplerinin yollarda yaptığı çalışmalardan kaynaklandığını söyledi.

Belediyenin açmış olduğu yollarda 150 orta gerilim hattında patlama yaşandığını, aynı çalışmaları karayolları ekiplerinin de başlattığına dikkati çeken Yılmaz, "Burada da aynı sorunları yaşamayalım diye kabloları kendi imkanlarımızla kaldırmaya çalıştık. Umarız böyle problemler bir daha yaşanmaz" dedi.

Elektrik kesintilerinin zamansız kazı çalışmaları ve ağaçların tellere dik gelmesinden kaynaklandığına da işaret eden Yılmaz, son günlerde Ağrı'daki elektrik kesintilerinin ise yol yapım çalışmalarından kaynaklandığını kaydetti.

Muhabir: Emrah Kocabey

Yayıncı. Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Yılmaz Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title