Haberler

    Ağır Roman

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Metin Kaçan'ın ünlü romanından oyunlaştırılan "Ağır Roman" ile tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Metin Kaçan'ın ünlü romanından oyunlaştırılan "Ağır Roman" ile tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. 2015-2016 tiyatro sezonunun yeni oyunu Ağır Roman'ın yönetmenliğini, Eskişehir'de sahnelediği oyunlarla göz dolduran usta isim Barış Erdenk üstleniyor. Oyun, çoğunlukla Romanların yaşadığı Kolera mahallesinde geçiyor ve kentin ortasında sıradışı bir yaşam süren Koleralıların yalnızlıklarını, acılarını ve aşklarını anlatıyor. Provaları yeni başlayan oyun; dekoru, atmosferi, dansları ve sahnelenişi ile Eskişehirli tiyatroseverlere farklı bir tiyatro keyfi sunmaya hazırlanıyor. Oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan müzikli oyun, sezon boyunca sahnelenmeye devam edecek.

    Yaş Sınırlaması: 16+

    Detaylar :

    İl : Eskişehir

    İlce : Tepebaşi

    Mekan : Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı

    Mekan Adresi : İsmail Gaspıralı Caddesi, Mamure Mahallesi

    Başlangıç Saati : 04.04.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 04.04.2017 22: 00: 00

    Kategori : Ağır Roman

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Metin Kaçan Eskişehir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title