Haberler

Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisi: Allah Ali'yi Başımızdan Eksik Etmesin

Güncelleme:

Ali Ağaoğlu'nun genç sevgilisine, oğlu Ali Ege'nin annesinden ilk yorum geldi. Petek Ertüre, "Anlaşamadık ayrıldık. Allah Ali'yi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, gönlünü kendisinden 37 yaş küçük üniversite öğrencisi Hazal Mesudiyeli'ye kaptırınca gözler, 60 yaşındaki Ağa'nın eski sevgilisi Petek Ertüre'ye çevrildi.

'SAYGIM SONSUZ'

Kısa bir süre önce oğlunun babasıyla ayrılan Ertüre, Ali Ağaoğlu ve biten ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu ve şunları söyledi: "Benim özel hayatımı konuşmak, tartışmak sizin nereden haddiniz oluyor? Adı üstünde özel hayat. Lezbiyen de olabilirdim; kime neyin hesabını vereceğim! Çok merak ediyorsanız; ben çok sevdim ama anlaşamadık. Çocuk da huzursuz ortamda büyümesin diye ayrıldık. Allah başımızdan da Ali'yi eksik etmesin. Çocuğumun babası, saygım sonsuz."



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Petek Ertüre Ali Ağaoğlu Ali Ege Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (58)

MALATYALI:

ALİNİN PARASI OLMASA NEYİNİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN DİYECEKSİN KANCIK?

104
4
yanıtYanıtla
kamil:

akp ONCESI BU ADAM PIYASADA YOKTU akpyle BIRLIKTE BASCALAN GIBI BUDA BIRDEN ZENGIN OLDU

40
27
yanıtYanıtla
tarık:

ahir zaman işşte namus ahlak yerlerde ALLAH(CC) ıslah etsin amin

52
3
yanıtYanıtla
ebola:

Ali para getirsin de naparsa yapsın diyor :))) Aşk yok zaten bariz belli.

53
1
yanıtYanıtla
ferit:

isme bak agaoglu, hic yakismiyormu, agaogluymus. . . :)) ALI SÜBYANCI daha güzel yakisiyor bence. . .

40
11
yanıtYanıtla
dilek tezcan:

saygı sonsuz olur tabiki para var nasıl olsa isterse sonsuz olmasın para anında kesilir

49
2
yanıtYanıtla
ozan tas:

dünyanın çivisi kopmuş tembel hımbıl çalışmadan beleşe koncaz diye dedeleri yaşındaki adamlarla takılanları kınıyorum ve acıyorum

48
0
yanıtYanıtla
ALİ:

hadi kız cahilde eşşek kadar utanmıyormu o kızla pozlar vermeye ayrıca kızın aileside fakir deyil hali vakti çok yerinde aptal kız ne olacak

48
0
yanıtYanıtla
APTAL ŞIHO:

Bu herifin o kadar parası var paraya kıyıpta bi estetik ameliyatı yaptırmıyo heralde. tabi etrafında paraya aşık bunca midesiz varken.

44
2
yanıtYanıtla
bursalı:

para gelsinde ali ne yaparsa yapsın musluk kesilmesin yeter ki

45
0
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title